Om NyeNyheter

NyeNyheter er nettavis der virkeligheten er satt til et sted midt mellom linjene.

Alle eventuelle skrivefeil du finner i våre artikler, tweets eller statusoppdateringer er bevist fra vår side. De er i så fall en satirisk fremstilling av språjet.

Hvem er forfatterne?

Christian Fagerland

‘82 modell som er interessert i mye rart. Generelt glad i tekniske dippedutter, især alt som har skjerm og blå lysdioder. Veldig glad i humor, gjerne den som i tillegg får deg til å tenke. Ekstremt glad i fotball, men bare når Brann vinner. Heier på Liverpool uten å se kampene, eller ane hvem som spiller der, eller hvor de ligger på tabellen.

Sigurd Hansen

Født i ‘83, samme år som Norge ble tildelt .no toppnivådomenet og er fortsatt preget av dette. Har et velutviklet oppmerksomhetsbehov kombinert med en nesten påfallende mangel på oppmerksomhetsskapende talenter. Liker mye rart, kanskje mest utpreget psykologi og humor – samt en kombinasjon derimellom. Forkjærlighet for lange setninger og klandrer det norske utdanningssystemet for at jeg fortsatt ikke har kommet til bunns i mysteriet å/og.

Kjetil Hope

Er 34 år og selv om han er norsk snakker han flytende utenlandsk. Han har flere ganger blitt observert stirrende ut av et vindu med hodet hvilende i hånden og må derfor regnes som en intellektuell.

Ola Nordmann

Er ikke en av oss andre, men er en virkelig person som verken heter Ola eller Nordmann i virkeligheten.

 

Kenneth Rekdal Anderssen

90-modell, og er den yngste i staben. Ungt pågangsmot og drivkraft er ikke-eksisterende, men et overengasjement for fotball og humor kompenserer. Elsker tørr usaklig humor og ordspill, og er derfor singel.

Reid Hauke Tønnesen

Født det året Elvis døde og med hoftebevegelser som beviser det. Redaksjonens agent i det høyteknologiske næringsliv og ofte observert i kjøretøy som krever egen klimakvote. Pleide tidligere omgang med Trond Giske og vurderer derfor fortløpende hvilke styrer han ønsker å sitte i.

 • Pingback: Kobler journalister med intervjuobjekter - NyeNyheter ()

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=589646329 Roger Abel

  Hvor er faen for klima og miljø ??? Er dette liksom ikke viktig nok å lage hyheter på det da kanskje??? HÆÆÆ ??  Sjerp dere :-(

  • http://christianfagerland.com Christian Fagerland

   Din godt argumenterte tilbakemelding er mottatt av redaksjonen, og er for tiden under behandling.

   • Sarinas

     Hmmm.. Dere har skaffet printer som skriver ut på toalettpapir?
    Gjenbrukt? :)