Forskning foretatt på badeland viser at menn med svære køller har best intimhygiene

En lengre studie av menns intimhygiene foretatt på badeland viser at menn med deilige kuker oftest vasker seg skikkelig nedentil. Menn uten imponerende utstyr har større tendens til å vaske seg med klær på viser studien.

Over en periode på 9 måneder har vi observert menn mens de dusjer i ulike badeland landet over, sier professor Peder Köhle (56). Våre observasjoner viser at kjekke menn med tykke, flotte peniser er mye flinkere enn menn som har tisser som ser ut som de stoppet å vokse tidlig i tenårene.

Köhle legger til at de flinke også er flinke å tørke riktig.

Vi ser også at de flinke mennene med nice dicks også er mye flinkere å lufttørke stellet sitt. De valser gjerne inn i garderoben uten håndkle, og støtter ene foten på benken mens de åpner skapet. På denne måten får kjøttet der nede virkelig lufttørket seg på en god og fornuftig måte.

Folk med mindre tisser utsetter penis for unødig mye fukt, samt røff behandling.

Det er trist å se alle disse mennene uten imponerende utstyr først dusje i badebuksen, for så å ta nervøse skritt ut i garderoben, fortsatt iført badebuksen sin. Stakkars lillemann (bokstavelig talt altså) er fortsatt full av fukt. Til slutt ser vi disse mennene streve med å få av seg badebuksen mens de holder håndkle rundt seg. Når badebuksen endelig er av, røsker de håndkle brutalt over ostepoppen sin før de igjen manøvrerer en kombo av håndkle-holding og påkledning av Batman-truser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *