Far sendte ungene på skolen uten å vaske ansiktet eller ta på krem eller pusse tennene

Ungene må ha hatt englevakt mener moren

Det var i morges at Katrine Jakobsen måtte ta morgenflyet til Oslo, og dermed måtte far i huset, Hans Jakobsen, stå opp med barna og få dem klar til skolen. Tross klare retningslinjer fra Katrine, hoppet Hans over livsviktige ting som å få ungene til å pusse tennene, vaske ansiktet og ta på krem før de gikk til skolen.

Jeg merket det med én gang, forteller Elise Olsen, klasseforstanderen til eldstemann. Da første skoletime startet opp så jeg klart og tydelig Nugatti i munnviken til Petter. Da jeg spurte ham om dette, fikk jeg sjokk – Faren hadde ikke vasket ham i ansiktet!

Frøken Olsen skulle snart få vite at Petter heller ikke hadde pusset tennene, eller blitt smurt med krem, og da toppet det seg totalt.

Jeg ringte straks til moren til Petter og fortalte situasjonen sier læreren. Hun ble fra seg av fortvilelse og gråt og gråt, jeg begynte også å gråte, så vi gråt sammen begge to.

Englevakt

Jeg lurer på hva Hans tenker på, forteller en svært irritert Katrine. Nå fikk vi heldigvis læreren til å vaske og nødsmøre krem i ansiktet på ungene mine, men tenk om dette ikke hadde blitt oppdaget, jeg er overbevist om at ungene hadde englevakt, det kan sikkert Prinsesse Märtha bekrefte, er hun på twitter? undrer en fortvilt mor.

Likte du denne artikkelen? Abonner på siden