Far sendte ungene på skolen uten å vaske ansiktet eller ta på krem eller pusse tennene

Ungene må ha hatt englevakt mener moren

Det var i morges at Katrine Jakobsen måtte ta morgenflyet til Oslo, og dermed måtte far i huset, Hans Jakobsen, stå opp med barna og få dem klar til skolen. Tross klare retningslinjer fra Katrine, hoppet Hans over livsviktige ting som å få ungene til å pusse tennene, vaske ansiktet og ta på krem før de gikk til skolen.

Jeg merket det med én gang, forteller Elise Olsen, klasseforstanderen til eldstemann. Da første skoletime startet opp så jeg klart og tydelig Nugatti i munnviken til Petter. Da jeg spurte ham om dette, fikk jeg sjokk – Faren hadde ikke vasket ham i ansiktet!

Frøken Olsen skulle snart få vite at Petter heller ikke hadde pusset tennene, eller blitt smurt med krem, og da toppet det seg totalt.

Jeg ringte straks til moren til Petter og fortalte situasjonen sier læreren. Hun ble fra seg av fortvilelse og gråt og gråt, jeg begynte også å gråte, så vi gråt sammen begge to.

Englevakt

Jeg lurer på hva Hans tenker på, forteller en svært irritert Katrine. Nå fikk vi heldigvis læreren til å vaske og nødsmøre krem i ansiktet på ungene mine, men tenk om dette ikke hadde blitt oppdaget, jeg er overbevist om at ungene hadde englevakt, det kan sikkert Prinsesse Märtha bekrefte, er hun på twitter? undrer en fortvilt mor.

100 thoughts on “Far sendte ungene på skolen uten å vaske ansiktet eller ta på krem eller pusse tennene

 1. Dette blir pokker meg for dumt, sitte å tute i telefonen for nokre små ting !

  Han har jo ikkje net jaga ongane ut i trafikken for å leika …..

  Nei kva skal vi sei ??

  BARE EIN MANN

  Eg har pint meg, prøvd og prøve stadig

  å bli mer sånn som du vil

  men eg tryne titt og rakne radig

  gode miner blir te særdeles slett spill

  eg blir simpelthen sjuk av å shoppa

  klesbutikkar gjør meg gal

  men du fryde deg og lar deg’kje stoppa

  det e nok du som e normal

  Eg e bare ein mann

  som gjør så godt han kan

  men eg får det’kje te

  det e bare sånn det e

  eg e bare ein mann

  bare ein mann

  Kvalitetstid med tusener av temaer

  følelsar ska dissekeras med ord

  logistikk og utfylling av skjemaer

  -gjor me’kje detta ifjor?

  det krible i kroppen og svetten renne

  det e ein rein refleks

  det versta e at “blodet Brenne”

  og eg tenke på sex?

  Eg e bare ein mann……

  Du lure på ka eg meinte d¨eg sa det

  eg kan’kje huska ka eg sa

  kanskje det va viktig eller kanskje det ikkje va det

  men eg vet’kje ka det va

  du huske alt og har tenkt møkje på det

  og du syns eg bør sei mer

  eg skal ut med gutta og vil gjerna nå det

  kan du’kje bare la det vær

  For eg e bare ein mann………

   1. This is a well-known Norwegian lyrics, of the musician Bjørn Eidsvåg. It’s about how it is to be a man in a woman’s world!

 2. Vet du hva, nå måtte jeg ta til tårene jeg også. Blir så eitrandes forbannet på sånne “menn” som utsetter barna sine for livsfare i ren ondskap på denne måten, får håpe det finnes en egen plass i helvete for slike sosiopater. Tenker ikke denne mishandleren på hva han utsetter familien sin for? Det er traumer som dette som skaper fremtidens narkomane!

  Men dere, jeg har faktisk en nabo som en gang støvsugde etasjene i huset i feil rekkefølge. Kanskje vi rett og slett skulle gjøre alvor av å bygge et spesialfengsel på Bjørnøya?

  1. Hvorfor ødelegge en fin fin øy som Bjørnøya? Det er da bedre å legge denne spesialfengsle på Hovedøya utenfor Oslo, par kriminelle fra eller til der spiller jo liksom ikke noe stor rolle det.

 3. herregud da! er det virkelig krise?skal dere kontakte barnevernet også og forby faren  kontakt med barna sine nå????en logisk forklaring er det så sikkert som sola…….læreren bør tar seg av mer krevende ting som mobbing.ring til moren og klage ………nok er nok. slutt å lage stort av smått og finn ut hva som egentlig var grunnen.common sense

  1. Hadde ikke blitt overrasket om læreren / skolen hadde kontaktet barnevernet..  “mangler på omsorgsevne” eller noe hadde de kalt det…   Og med barnevernet i Norge, så hadde helt sikkert faren mistet retten til å ha sine egne barn… 

   1. hehe ja… De må ha noe og gjøre og står klar til og “hjelpe” :)

  2. Jeg tror ikke du bør snakke om common sense hvis du ikke skjønner at dette er tull. ;)

 4. Faen til idiotisk lærer og dame, blir helt oppgitt. Har ikke ord.. Det blir bare for dumt.

  1. Dette er ikke en ekte artikkel. Det er en “liksom-artikkel”. En humoristisk en, sådan ;)

 5. Hææ? hadde ikke vasket ungene i aniktet, pusset tenner og smøret dem?? Nei nå MÅ dere GI dere! Herregud som dere overdriver, å så inne på nyhetern for dette??!
  Skam deg selv mor for å drite ut faren slik, er vel da lov å glemme og forhaste seg. Dør vel ikke me litt nugatti rundt minnen, jeeeeeeezzz!!! Skjemmes her……

  1. Du er klar over at dette ikke er en ekte nyhetsside håper jeg? Det er rett og slett bare tull…

   1. Nei det var jeg ikke klar over det da jeg reagerte først. Var ei jeg kjenner som la det ut og trodde var seriøst da mange var så sinte på kommentarer…. så sånn er det :)

   2. I vår tid er jeg ikke sikker på om dette er alvorlig ment. I dag har jo mødrene “all makt”!

 6. Må lide av en personlighets forstyrrelse både læren og moren… tenk å glemme å pusse tenner og få krem i ansiktet…. djeeesus… er det rart det er krig mellom enkelte foreldre som skiller lag :/

 7. Jeg fikk aldri krem i ansiktet før jeg gikk til skolen – Heller ikke etterpå! Kan jeg søke samfunnet om erstatning nå 75 år etter? Det er jo en rystende historie, så dersom det er riktig at krem er viktig i den alderen, er sikkert min livskvalitet forringet, og jeg tør ikke tenke på hva som vil skje framover – Jeg kan risikere å dø!

 8. Uff nei det her bør meldes til barnevernet, iallefall en bekymringsmelding!

 9. “Ta på krem”… selvfølgelig en vits, men vittig.

  Selv passer jeg alltid på å smøre barna med tålmodighet på morgenen.

 10. Dette er da ingenting i forhold til de represaliene som ventet meg etter at jeg slapp av guttungen på halvannet i barnehagen – med røde sokker og blå genser.

  Jeg måtte da FATTE at dette ikke gikk an – disse fargene matcher ikke OVERHODET!

  1. Rødt og blått går vel fint sammen. Men jeg har fått passet påskrevet noen ganger ved å sende jenten min i barnehagen med rosa bukse og rød genser. :-)

   La oss menn være menn. Det vil si at fargekombinasjoner ikke er vår sterke side. Det gjør oss ikke mindre glad i barna våre av den grunn. :-)

 11. he he he he, – Finnes det ett snev av sannhet i dette, – Ja, da må noen få hjelp. Skjønner jeg er heldig, (etter å ha lest dette) som har vokst opp som en mollboer på mange plan og enda har både hud, tenner og helse i behold. Og kanskje har jeg ett snev mollboer i meg enda når jeg tenker meg om. Å det i en alder av 42.. Nei, kan ikke annet enn å si ” HURRA FOR FAR!!!”

 12. åkeeiii ??? hadde nu d skjedd dag etter dag å uke etter uke så hadde æ nu forstått, men hærre gu.. litt skitne barn e lykkelige barn… hysteriske kvinnfolk… :)

 13. Det er helt utrolig at jeg har overlevd 37 år etter å ha “glemt” å ha krem i ansiktet på samtlige av mine år i barneskole-ungdomskole-videregående + yrkeskole.. sjeit.. hvis barna hennes har hatt englevakt for å ha overlevd en dag uten krem.. hva har jeg hatt da, slått alle ods.. ikke rart jeg ikke har dratt inn diverse førstepremier i Lotto/vikinglotto..

 14. Ikke tro på alt du leser på internett:) hehe,,endel morsomme tullenyheter på denne siden..NAV tilbød vanlig jobb til kunstnersjel..les og le:)

 15. hahahhahahahahahhahahahahahaaa
  godt at noen enda har humor, denne er virkelig dagens beste :-D

 16. Hva F… er dette? hadde de sykdom i tryne som de kunne dø av hvis de ikke fikk salve i ansiktet hver morgen! Dette er jo helt klart misbruk av offentlige tjenester. Ikke rart barnevernet har mye og gjøre! Når jeg gikk på skole så både vasket jeg meg og pusset tennene mine selv. Også drar man Prinsesse Martha inn i det også! lololololol :)

 17. Tenke seg til at det går an å henge seg opp i slikt! Er rett og slett helt vanvittig! Tror IKKE ungene led nevneverdig under dette, de ble vel heller flau over å ha en hysterisk lærer og mor! SKJERP DERE!

 18. Hvorfor denne panikken, en dør da ikke av å ikke pusse tennene en gang i blant, heller ikke av å ikke vaske fjeset, og hvorfor SÅ LIVSVIKTIG med krem på ungene??? Innlegget var vel en SPØK ??

 19. Sjokket kom ikke før jeg leste kommentarfeltet.
  Noen av dere tror faktisk dette er ekte nyheter?
  There is no hope.

 20. Hva er det som er galt med alle dere mennesker som tror det er en seriøs artikkel? :p

 21. E det mulig! Dette må jo være en spøk??? Rett og slett latterlig. Nugatti i munnviken, ikke krem i ansiktet, ikke pussa tenner.. SO WHAT! Bare det ikke skjer hver dag da!

 22. Dette høres unektelig amerikansk ut ! Et Norsk,normalt oppegåene menneske kan ikke være like dum…

 23. Herregud,hvor er barnevernet??? Tenk om ungene dør??dette er vel alvorlig omsorgssvikt eller??? Seriøst,dette må være en for sen aprilspøk eller noe…det er det desidert dummeste jeg har lest noen gang….

 24. Piss prat, jeg er en alenepappa, vært i over 13 år. Mine 2 barn på 16 og snart 15 år har aldri trengt krem i trynet for til skole, ikke altid får jeg til tannpuss heller. men har di flotteste unga i norge, dere negative mødre må slutte, husk at vi fedre gjør så godt vi kan, dere mødre er exprter på å klage å være negative, prøv å godta at fedre kansje har andre metoder en dere, kom dere av deres kjepphest og stikk fingern i jorda, prøv å huske at det viktigste er barna, men krem vær dag eller tannpuss vær dag er ikke det viktigste, vær glad i unga, klem dem og ikke minst fortell dem hvor glad du er i dem er mere viktig en mye annet i livet. Venlig hilsen Petter alene pappa Østereng.

  1. Pst… dette er en “nyhet” på en satireside…. ;-) Men godt å høre at du er en god pappa.

   1. Hehe, ler meg ihjæl :-D. Alle må jo skjønne at dette er en spøk. Men morro å se hvor engasjerte enkelte blir. Ett godt råd før man kommenterer: LES, PUST, TENK, og så kan man kommentere ;-)

 25. Jada… Er da ikke rart kids får psoriasis. Møkk er bra, om kroppen ikke er vandt med å være litt skitten, hvordan skal de overleve en dag i naturen?
  Skam dere…

 26. Mest idiotiske jeg noen sinne har lest. publisere sånn dritt. Godt ungene slapp krem en dag, de kosa seg nok med en prat istedet, far og barn tenker jeg.

 27. Til alle dere som ikke umiddelbart fatter at dette er satire: hvordan er det mulig?
  Om ikke kommentarene deres er satire også da. Touché i så fall.

 28. Disse nyheten er så bra :-) og tar dagen sammfunn helt på kornet ,takk for god lesing

 29. helt utrolig å glemme krem. Hva tenker folk på…. Nødkrem… noen som vet hvor det selges hehe.. Kan ikke skjønne at jeg fikk en god oppvekst uten krem!!!! Nå går verden under.

 30. Var detta en nyhet? Hm… undres over at pressen ikke har så mye nytt å skrive om….Jaja… stakkars unger, asa…

 31. Hehe, godt forsøk.

  Ville vært fint om journalisten sto frem med navn :)
  Vi savner humor i Norsk media, så jeg må si jeg liker denne lille snutten.

  Til den som har skrevet dette, følg med i sammfunsdebatten, og fortsett å formidle den med ett skrått blikk ;)

 32. I tillegg var det farsdag i går og Godset tok gull….
  Så pappaen måtte ikkje glemme,sånt tull…

 33. Dette må da være spøk selv om vi ikke har 1.april, ellers er det jo mora i den familien som er den virkelige sprø personen!

 34. Det er mange her som synes denne ‘artikkelen’ er tull.

  Javel, nugatti i munnviker og manglende krem ER tull, men det er faktisk mange, og ganske mange også, som fortviler og gråter når de VET at ungene utsettes for omsorgsvikt når barna er hos den andre, men som ikke kommer noen vei med barnevern og helsevesen. Jeg har erfart dette selv — så lær dere å lese mellom linjene neste gang dere kommer med et langt pffffff. Hilsen en pappa.

 35. <munter lesning dette her. Var jo selv litt sjokkert i begynnelsen av artikkelen til jeg oppdaget at dette bare er ren skjær ironi. Men ærlig talt synes jeg skrivbenten burde vinklet den noe annerledes, lett å la seg lure til å tro dette er ekte vare…

 36. Ha ha; D. Det verste er at det sikkert finnes sånne mødrene som får noja hvis ikke alt er gjort som de pleier å gjøre. Og det finnes diagnoser på sånn” nevrose”
  ;)

 37. Tårene triller her, ikke pga det “alvorlige” innholdet i artikkelen men pga den hysteriske latteren som kom når jeg leste igjennom kommentarfeltet.
  En ting er alle de sinte og fortvilte kommentarene… Helt vanlig det, de fleste som kommenterer på nettet har som regel aldri lest det de kommenterer skikkelig og det ser heller ikke ut som tankevirksomheten er helt på topp.
  En annen ting er alle de “geniene” som har avslørt at dette er fiktive nyheter, godt gjort -dere gjør det sikkert stort her i verden :-)

 38. Selv om artikkelen er tull, er det viktig at foreldre har lært barna personlig hygiene før de begynner på skolen, så de er selvhjulpne :)

 39. “Du skal ikke tro alt du leser på internett” -Abraham Lincoln

  Haha utrolig flott artikkel XD

 40. Okay, her er det en ting jeg ikke skjønner… Lider de av en spesiel sykdom, eller er dette bare tull? Greit at ungene bør være ferdig stellt når de kommer på skolen, men om de kommer en dag, hvor de mangler tannpuss eller har glemt å pusse tennene så er vel ikke det livsfarlig?

  Hvor kommer englevakten inn? At læreren ikke kontaktet barnevernet i full frustrasjon for at barna kommer på skolen ustellt en dag?

  Skjønner ikke at dette er så farlig jeg altså.

  Fint om de hadde skrevet litt mer om dette, så ikke far til disse barna skal få smekk på fingrene for en liten bagatell. De av dere som sier at Hans Jakobsen ut i fra disse opplysningene er en dårlig far… Bør gå å sjekke om hjernen fortsatt er på plass og riktig tilkoblet, for dette ligner jo faen ikke grisen.

  Og takk for meg!

  1. Synes også om dette er en tulle artikkel, så bør de slutte med det. Dette er trossalt noe som kan gå ut over andre fedre!

 41. Herregud har aldrig hørt maken te sprøyt på lenge, synes at moren bør legges inn på psykiatrisk for sine traumer…. De har hun tydeligvis mange av…

 42. Regner med at mange av kommentarene bare følger opp i samme useriøse/ironiske stil som artikkelen, som i seg selv var svært tam med lite potensiale når det gjelder å fremkalle latter eller tårer . På den annen side vet jeg at for tykke brødskiver på nistepakka har vært utløsende og sentralt tema i en barnevernsak jeg kjenner til så det er kanskje ikke så rart at noen blir forvirret selv om selve nettsiden og referanser til krem og prinsesse Märtha burde fått det til å ringe i en bjelle. Flott at teknologien har gjort det mulig å bruke tiden vår på slike produktive meningsutvekslinger.

 43. Jeg vasker hjemme kun hver tredje uke, noen ganger går det fire uker. Hadde jeg hatt barn ville barnevernet kommet løpende og tatt mine barn og akuttplassert de og jeg ville fått veiledning på husarbeid i månedsvis, samvær under observasjon til mine ADL ferdigheter hadde merkbart forbedret seg. Med artikkelens tankeperspektiv på forsvarlig omsorg i tankene vell å merke

 44. Hahaha! Veldig fascinerende at folk faktisk ikke skjønner at det er ironi og tull:-) og sannsynligvis skrevet for å få folk som setter himmel og jord i bevegelse over slike bagateller til å tenke over hvor lite viktig og latterlig det egentlig er! :-P

  1. Du og alle de andre som var litt for trege til å forstå at dette er satire.

 45. Dette er for dumt!!!!!!!!!!! Dette kan skje de aller fleste, TA TIL TÅRENE!! Dere har ikke opplevd noe som er alvorlig!!!!!!!! Er dette en spøk??????

 46. Er dette en reklame for ansiktskrem? Jeg bare spør?
  Hvorfor skal unger smøres med krem?
  Nødsmøring av unger med krem! WHAT?
  Er dette en nyhet! NOPE!

  1. Det er satire, skrullehuet.

   Hekt fenomenalt at du ikke legger merke til det.

   Det forklarer forøvrig ditt syn på alternativ medisin og slikt. Du tror jo på alt du leser.

 47. Ågud, så utrolig forferdelig! Sender min kjærlighet til Jakobsen familien ♥♥ Hva har skjedd med verden sier jeg bare. Huff. :/

 48. Ehm……..du vet at verden er i ferd med å gå under når drittet ikke flyter opp fort nok….uansett synsvinkel………

 49. Artig spøk, som er ganske nær virkeligheten for mange. Vi kjenner vel alle noen som er sånn: Lager “verdens undergang” av bagateller. Mitt råd: Bli kvitt dem – de blir aldri bedre ;)

 50. Hahaha. ja dette var dagens lesestoff. hihihi. jeg tror jeg dævver av latter, denne var kongebra… hihihi. tenker både mor å far sitter å ler av alle som tror dette er HEEELT sant. hihihi… men all kredd til oppfinnsomheten med den uhyre morsomme artikkelen. ser mange ikke tar det som det det er… en SPØK!!! hahaha ler så jeg holder på å tisse i buksa her. hihihi

 51. At dette ikke bunner ut i en bekymringsmelding til barnevernet, barnet havner i fosterhjem, dette paret skiller seg, mannen begynner å drikke, og mister jobben før han ender på NAV. Denne stakkars mannen bor nå på hospits gjennom Blå kors. Alt på grunn av at han ikke vasket barnet sitt i ansiktet og pusset tennene.

  Dette er helt tragisk.

  Håper folk har forstått at dette var ironi. Bare så jeg ikke skal få folk som tolker bibelen som fanden på nakken velger jeg likevel å gi beskjed om at dette var ironi.

 52. Jeg har lært etter et par uheldige aprilspøk -opplevelser, at det finnes ALLTID noen som går fem på, uansett hvor vanvittig det er.

 53. Reinhekla ironi, – kan ikke forklares på annen måte. Sludder fra ende til annen.

 54. Å huttetu for en grusom far stakkars barn her må mor hive han ut umiddelbart før det skjer mer skade…..de kan bli traumatisert for livet……og tenk om det neste blir å komme 5 minutter for tidlig på skole og glemme å ta på votter om sommeren hahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *