Skulle innom Rema 1000 for å kjøpe melk – kjøpte bare melk

Thorstein Kragerud (64) var i går på vei hjem fra jobb, og kom på at han manglet melk hjemme i kjøleskapet. Dermed stoppet han på en Rema 1000 butikk på veien hjem.

Jeg husker jeg skulle finne meg en skål Havrefras til frokost, men måtte spise brødskive istedenfor da vi var tom for melk, forteller Kragerud.

For å sikre seg favorittfrokosten sin dagen etter, måtte Kragerud dermed handle inn melk.

Jeg gikk inn i butikken etter melk. På veien så jeg de hadde tilbud på druer, men av en eller annen grunn gikk jeg videre. Bare få meter etter kunne jeg sikret meg en pakke grillpølser til en svært gunstig pris.

Men Kragerud fortsatte uten å plukke med seg grillpølsene.

Kjøpte ikke chipsnyhet heller

Kragerud forteller hvordan han etter å ha plukket med seg to liter melk observerte en ny type chips som i utgangspunktet så spennende ut.

Den nye chipsen så spennende ut, skikkelig god rett og slett. Men jeg gikk videre mot kassen for å betale for melken.

Butikkmedarbeiderne reagerte

Jeg husker godt dette ja, sier Joachim Bolstad (22). På samlebåndet kom det kun to kartonger melk selv om vi hadde masse melkesjokolade og tyggis ved kassen. Sær fyr avslutter kassamannen.

11 thoughts on “Skulle innom Rema 1000 for å kjøpe melk – kjøpte bare melk

  1. Husker jeg bare skulle kjøpe dopapir… Flaut…Kassadama lo litt og da sa jeg til henne “du burde prøve dopapir selv, mindre gris -kan anbefales”…. Da ble hun rimelig gretten hehehe…

  2. Som jeg sa til damen da hun tok ned en pakke toalettpapir fra hyllen hos Rimi:
    – Jaså, skal du hjem og bæsje nå da?

  3. kanj bare itj folk få lov t å kjøpe d dem vill , så kanj resten holde ting for seg sjøl , je blir frustrert , nå je leser om slike ting . Og ja hva e d som e så galt om at hanj ville bare kjøpe melk ? Kansje hanj itj trengte noe mere …….

  4. Det virkelige morsomme med slike nettsteder er alle som ikke forstår hva slags nettsted det er. Litt morsomt, men også litt skremmende. Er det så mange som ikke har noe slags forhold til kildekritikk? -kan jo forklare at folk i fullt alvor deler saker fra fyret, e.l

  5. norge har altforlite og skrive om i avisene nå fortia. dette er bare vås. skriver om melk liksom oooo spennans………………..

  6. kjøpte deodorant en gang og det eneste kasse damå sa var at det var på tide :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *