NAV: Full gjennomgang etter dement healer fjernhealet tilfeldige syke

Har healet mange tilfeldige nordmenn (FOTO: Flickr/Mat Mackenzie)

Samtlige uføretrygdede blir muligens nødt til å dokumentere at de ikke er helbredet.

NAV varsler full gjennomgang at de ble gjort oppmerksom på en dement healer som de siste årene har drevet å fjernhealet tilfeldige mennesker rundt i landet. En ærlig uføretrygdet mann på 32 kjente en kveld en lun varme i den vonde ryggen sin. Sekunder etter var han i tipp topp stand. Han kontaktet NAV for å fortelle historien sin.

Vi setter pris på når uføretrygdede som ikke lengre er uføre kontakter oss, sier pressetalsmann i NAV Birger B. Torgeirsen. Men vi har dessverre grunn til å tro at mange unnlater å kontakte oss.

Torgeirsen forteller oss at de har søkt råd hos eksperter for å finne løsning uten å lykkes.

Vi ønsket først å se om det var mulig å annullere helbredelsene sier Torgeirsen. Da hadde vi ikke risikert at folk gikk friske rundt og mottok uførepensjon. Dette viste seg å være så godt som umulig dessverre. Som en alternativ løsning vurderer vi nå å kalle folk inn for å dokumentere at de ikke er healet.

Niese oppdaget problemet

Niesen til healeren oppdaget under et besøk hos ham at noe var galt.

Onkelen min har alltid hatt varme hender og hjulpet tusenvis sier Siren Magnussen (23). Da han mumlet noe som “hodeplager husj vekk” forstod jeg straks at her var det noe som ikke helt var som det skulle.

Fjernhealer fortsatt

En alvorlig hodepine for NAV er at mannen fortsatt driver og fjernhealer tilfeldige. Dermed vil arbeidet med å finne ut hvem som ikke lengre skal motta uførepensjon være en kontinuerlig prosess.

Mannen er jo gammel, så det er klart dette problemet vil løse seg selv sier Torgeirsen. Men det kan ta mange år det sukker han.

7 thoughts on “NAV: Full gjennomgang etter dement healer fjernhealet tilfeldige syke

 1. Problem??? Ha vel heller villa kalla d ei velsignelse! Sei mæ, ønske ikke nav at folk ska få bli fri sine plaga, sjøl om d sjer ved ei tilfeldighet? D e jo ingen garanti for at sånt vare evig, så dem som har fått hjølp, tør vel itj å sei fra, i tilfelle dem får plagan tebake …. Forøvrig høres heile historia ut som en aprilsnarr i november ….

 2. Skulle ønske at NAV kunne arbeide med det de
  SKAL gjøre! Ser ikke noe problem i at noen blir helbredet! Hvis NAV tror
  at noen virkelig VIL leve på “luse”-trygd isteden for bli frisk og få
  full lønn i en jobb så er det DET som er problemet!!!! NAV skjerp dere! Er enig med Bente Lexaas’s inlegg, dette må være en dårlig spøk…..

 3. Dette må være noe av det dummeste jeg har lest, men litt morsomt var det. Hadde dette vært sant så hadde Norge raskt kommer i internasjonal media som overtroiske idioter.

 4. Husk at det står øverst på siden : ikke tro på alt du leser på internett ;)

 5. Fantastisk med folk som ikke oppfatter satire og ironi selv om de får det servert med teskje. Disse menneskene er faktisk ofte i jobb og lever normale liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *