Slik hindrer du at hun maser på at du må forandre deg

Mange menn opplever at kjæresten hele tiden prøver å endre dem. Menn går inn i forhold med sin utvalgte og sier at de etterhvert føler at kvinnen pirker på små og store ting alt for ofte. Dette vet vi alle, det er en klisjé.

Men kan man hindre dette? Absolutt, følg med.

Da jeg og Elisabeth ble sammen var livet bare topp, forteller Gunnar Enoksen som nå er lykkelig gift med sin Elisabeth.

Gunnar skulle derimot ganske snart oppleve en tung periode der han hele tiden følte seg utilstrekkelig. Elisabeth var hele tiden ute med meningene sine om hvordan han kledde seg, hva han spiste, hvem han var sammen med og hvordan han snakket.

Det var ganske tøft etter de første månedene. Da ble plutselig denne nydelige kvinnen til et monster som tilsynelatende hatet alt jeg gjorde, tenkte og ville. Det var rart, synes jeg, hun hadde jo blitt tiltrukket av den jeg var.

Gjennombruddet 

Gunnar skulle etter bare 3 år oppleve det store gjennombruddet som gjorde slutt på alt maset. På all pirkingen og sytingen.

Etterhvert ble jeg så grådig lei at jeg rett og slett bestemte meg for å forandre på de tingene hun priket på, slik at det ikke lengre var noe å pirke på. Dette begynte jeg med i det små, ved å kaste alle hip-hop klærne mine hun ikke kunne fordra. Vips, ingen mer klaging på hip-hop klær.

Slik gikk det. I løpet av bare 3 måneder hadde Gunnar klart å forandre på alt slik at Elisabeth ikke skulle ha noe som helst å irritere seg over.

Bedre forhold en noensinne

Gunnar og Elisabeth er som ny-forelsket igjen, og de er sikker på at fremtiden vil bli bedre og bedre.

Så lenge jeg konstant, ved første antydning til misnøye hos min kjære gjør noe med hva det nå måtte være, så er hun så blid, smiler Gunnar Enoksen.

3 thoughts on “Slik hindrer du at hun maser på at du må forandre deg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *