Mann (38) datet seg selv

Mannen fra Drammen hadde så mange ulike profiler på nettdatingstjenester at han gikk på date med seg selv.

– Jeg ble for noen år siden tipset av en kompis om å prøve ut nettdating. Først var jeg veldig negativ, men ble likevel fort hektet. Å få epost med komplement fra ukjente damer var ett skikkelig kick for meg, sier mannen som ønsker å være anonym.

– Etter å ha brukt tjenestene en stund ville jeg også “prøve på nytt” med ny identitet, bilde og alt. Bilder hentet jeg bare fra nettet. På den måten fikk jeg muligheten å prøve ut forskjellige innfallsvinkler på damene.

Ballet på seg

– Men så bare ballet det på seg. På det meste så lagde jeg fem nye profiler til dagen, alle var i bruk. Det ble litt av en utfordring logistikkmessig, men du og du så mange mailer jeg fikk. Jeg var på en god del dater, fordi på mange av profilene hadde jeg profilbilder der bilde var tatt så langt fra at du ikke så ansiktet skikkelig, så sånn løste jeg den biten.

Mannen (38) ønsker naturlig nok å være anonym (Foto: Flickr/dno1967b)

Latet som han var kvinne

– Jeg var en periode nysgjerrig på hvordan det var for damene å være på disse sidene, og se litt hvordan andre menn flørtet med dem. Så av nysgjerrighet, og for å lære andres tips og triks, begynte jeg å opprette kvinnelige profiler også.

Datet seg selv

– Så skjedde det altså. Jeg var logget inn med min egen profil, og én dame jeg kom i kontakt med virket ekstra spennende. Det ble full klaff, og jeg følte etter bare 4-5 mail at vi hadde svært mye til felles. Vi ble ganske snart enige om å møtes.

– Jeg gledet meg uvanlig mye til den daten husker jeg, og jeg ble naturlig nok trist da hun aldri dukket opp. Det var først senere på kvelden jeg oppdaget det hele, da jeg gjennom profilen min skrev en melding til henne og spurte hvorfor hun ikke dukket opp. Da meldingen straks poppet opp i mailkontoen min,  forstod jeg det og følte meg totalt idiot, og bestemte meg for å legge hele nettdatingen på is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *