Radiosjef vil ha multi-tasking

Radio Soun’d sjef Idar Helle insisterer på at radiokanalen skal ha multi-tasking. 

Idar Helle mener multi-taskin er radioens fremtid (Foto: Flickr/Robert101)

Det var under det ekstraordinære styremøte forrige uke at Helle slo i bordet og krevde at de innfører multi-tasking på kanalen. Dette er en nyskapende teknologi som virkelig er i vinden mener Helle. -Du ser jo hvor mye penger Mac (Apple, red.anm) tjener på dette, smiler Helle lurt.

-Jeg hører jo hva ungdommene snakker om. Det er multi-tasking, multi-tasking og multi-tasking. Ja og multi-touch, men det kommer senere, vi kan jo ikke ta hode over vannet som de sier. Radio Soun’d er jo først og fremst en kanal for ungdommen, så det er klart vi må følge med i timen, sier Helle før han haster inn på kontoret sitt og lukker døren.

-Du kan si vi stiller oss svært undrende til hva Idar egentlig mener med dette, og jeg er svært usikker på om han egentlig selv vet hva multi-tasking egentlig dreier seg om sier produksjonssjef Guttorm Olsen. -Men Idar kan være svært sta når han først har bestemt seg.

Innen 2012

-Multi-tasking skal være integrert i alle egenproduserte sendinger i løpet av 2012, sukker en oppgitt teknisk ansvarlig, Christer Erik Andersen, som fortsatt klør seg i alvorlig i hodet og lurer på hva steg èn i prosessen egentlig vil være. Hvorvidt man kan få multi-tasking via den gamle radioen er Andersen usikker på.

-Først må vi finne ut hva vi egentlig skal implementere, det er pri én akkurat nå.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *