Frykter rominvasjon

Helt siden forskere i 1974 sendte en beskjed ut i verdensrommet med Arecibo radioteleskopet har Astor Iden, leder i Norwegian Ufo Tracking and Surveilance, fryktet at noen skulle fange opp beskjeden.

– Jeg har lenge vært redd for at beskjeden skulle nå frem. Nå ser det ut til at de har ankommet, til selveste Gudbrandsdalen.

 

Hva kan årsaken være til at disse romvesnene skulle ønske å oppsøke oss?

– Historiene fra de som har hatt nærkontakt spriker. Det er en ting som utpeker seg spesielt. De bedriver det som på fagspråket kalles “anal probing.” Altså de stikker ting opp i… ja altså det som vi i det romutforskende miljøet spøkefullt kaller “where no man has gone before.” Denne utforskingen har vi lenge slitt med å forstå.

 

NyeNyheter har vært i kontakt med ledende medisinske fagmiljøer som bekrefter at bortsett fra å ta litt bilder er det svært lite de kan oppdage ved å utforske den enden av pasienter.

– Vår verste frykt er at de slett ikke samler forskningsdata, men derimot videomateriale til en utenomjordisk erotisk TV-kanal. Ikke ulik de man kan finne i Tyskland eller Japan, sier en tydelig tynget Iden.

 

NyeNyheter har selvfølgelig sendt ut reportere i retning av Gudbrandsdalen og satser på eksklusivt intervju med de utenomjordiske snarest mulig. Før vi avslutter intervjuet viser Astor Iden oss en bruker på et UFO-forum som har en dyster spådom. “They will leave no mans behind.”

Vi tar et redaksjonelt forbehold om at lyset og smellet i Gudbrandsdalen kan ha mer naturlige forklaringer, f.eks et eksploderende hjemmebrentsapparat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *