Legene kan ikke gi Anna (22) en diagnose hun er fornøyd med

Anne Hjerterud (22) lider av alvorlig søvnmangel, men ingen leger kan gi henne en diagnose hun er fornøyd med.

Anne Hjerterud lider av søvnmangel, ingen lege kan gi henne en diagnose hun er fornøyd med (Foto: Flickr:Alaskan Dude & jronaldlee)

– Det startet vel i 2007-2008, sier Hjerterud. Jeg merket at når kvelden kom, var jeg kjempetrøtt, men jeg klarte likevel ikke sove. Heldigvis hadde jeg Facebook, så jeg hadde i alle fall noe å holde på med. Senere kom Twitter, og da hadde jeg enda mer å holde på med, noe som var ett lite plaster på søvnproblemet mitt.

NyeNyheter forstår at ingen leger kan finne en medisinsk årsak til at Hjerterud ikke klarer sove om natten.

– Jeg har vært hos lege etter lege, og ingen kan hjelpe meg, fortviler Hjerterud. Alle sammen bare maser om de samme dumme tingene. “Legg mobil og PC i stuen før du går til sengs” sier de. Hallooo, hva skal jeg holde på med da liksom, spør jeg.

Hjerterud bruker hele natten på å chatte, kommentere og alt annet man gjør på Facebook og twitter. Blir det for lite aktivitet hos de andre der inne, pleier hun å poste statuser som “åååå får ikke soveee” og “ingenting hjelper, alt er dritt” mens hun venter på at noen skal vise sympati, eller besøke bondegården hennes.

– Det er ganske sprøtt at ingen kan fortelle meg hvorfor jeg ikke klarer å sove, sier Hjerterud. Jeg har vært mer en villig til å hjelpe legene i å forstå, sier hun gråtkvalt.

– For ett par måneder siden lynte det så masse at til og med bredbåndsmodemet mitt røk, så Internett og alt datt ned. Den kvelden, rett etter dette skjedde, sovnet jeg på ett blunk, sier hun. Jeg har forgjeves prøvd å få legene til å finne ut hva lynet gjorde med meg siden jeg sovnet på flekken da, men nei.. De fortsetter å mase videre om å la PC’en ligge igjen i stuen, jeg føler at ingen vil ta meg seriøst, klager Hjerterud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *