Mann (37) forbannet over at han aldri ble skjeløyd

Forbannet over at han aldri ble sånn (Foto: Flickr/strabismus)

Atle Eriksen har siden han var en liten gutt, hatt ett helt spesielt ønske i livet, nemlig å bli skjeløyd.

– Det startet da jeg var 7 år gammel, sier Eriksen. Det store rap-idolet mitt Monthy D var skjeløyd, og det eneste jeg ville var å bli nøyaktig som han. Jeg gikk rundt og hørte på musikken, mens jeg skjelte med vilje, og da sa far “Atle, slutt opp, du kan bli sånn”

“Du kan bli sånn”.. ordene skulle brenne seg inn i unge Atle Eriksens bevissthet.

– Jeg husker jeg låste meg inn på badet og skjelte i timesvis, bare for å bli sånn. Men det skjedde aldri, sier en trist Eriksen. – Etter å ha undersøkt i årevis, har jeg funnet ut at det ikke finnes ett eneste menneske på hele jorden som “ble sånn” av å skjele som barn.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *