Erfaren lokalpolitiker overrasket over at kjæresten ignorerte bunnsolide argumenter

Året var 1979, og Hallstein Aasgaard ble for tredje år på rad vinner av den årlige skoledebatten. Siden den tid har Aasgaard viet livet sitt til lokalpolitikken, og er blitt politikkens svar på “prinsessen som ingen kunne målbinde”. Uansett hvilke påstander eller anklager han blir konfrontert med, har han alltid et bunnsolid svar på lur.

Hallstein Aasgaard forteller hvorfor han vil dumpe damen (Foto: Flickr/cliff1066â„¢)

Livet som dedikert politiker har hindret Aasgaard fra å involvere seg i kjærlighetslivet, men vinteren 2011 fant han tross sin hektiske hverdag kjærligheten.

– Hun er så fantastisk, sier Aasgaard med drømmende blikk. Men jeg tror jeg må dumpe henne, kommer det uventet fra ham, mens blikket med ett blir gravalvorlig.

– Du skjønner det, sier han med like alvorlig mine, i går hadde vi tendenser til vår første krangel som par. Hun kom med noen dårlig begrunnede anklager mot meg, som jeg parerte svært enkelt med ett par bunnsolide argumenter. Men hva gjorde mennesket? Jo, hun ignorerte argumentene mine, og satt seg ned og furtet mens hun kalte meg for en tufs. Hvordan i alle dager skal man kunne ha en konstruktiv debatt som kjærestepar med slik oppførsel, spør Aasgaard undrende.

– Ikke hjalp det da jeg spurte henne om hun hadde ett rusproblem heller, siden hun tilsynelatende var upåvirket av logikken min. Nei da ble hun bare enda verre, sier han mens han rister oppgitt på hodet. – Vel, nå må dere ha meg unnskyldt, jeg skal videre til en paneldebatt her, avslutter en ivrig lokalpolitiker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *