Nyhetsartikkel totalt blottet for nyttig innhold

Det var lørdag ettermiddag at en nettavis publiserte en nyhetsartikkel totalt uten nyttig innhold. Leserne som forvillet seg inn på artikkelen, begynte etterhvert å lure på når nyhetsverdien skulle komme, men måtte forgjeves innse at artikkelen dessverre var blottet for noen som helst form for dette.

Hahahahahahaha

Det kanskje aller verste med artikkelen, var at skribenten helt uten videre begynte å dra inn barten til Petter Stordalen, antagelig som ett dårlig forsøk på å få leseren til å føle at artikkelen gav dem noe.

Likevel fikk artikkelen flere “likes” på Facebook, og ett par på twitter. Erfarne journalister og avisredaktører river seg i håret over nettopp dette, at folk tilsynelatende liker helt blåste, tomme og dumme artikler som aldri egentlig kommer til poenget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *