TVNorge avslører sin nye storsatsning Unge Fedre

Her lærer unge menn som har gjort jenter gravide hvordan de skal snike seg unna bidrag.

“Vi merker en stadig økning av unge gutter som velger å tilbringe tid med barna når de heller burde vært ute på byen og sjekket nye damer”, står det i pressemeldingen fra TVNorge.

I programmet vil unge fedre lære hvordan det er mulig å slippe unna bidrag, hvordan du kan få barnemoren til å tro at dere fortsatt er sammen, slik at du får sex både fra henne og tilfeldige damer på byen.
Programledere vil være Patrick Pedersen, evolusjonspsykolog ved Universitetet i Bergen og Adrian Mikkelsen, kjent datingcoach og far til tre barn med tre forskjellige mødre.

Adrian Mikkelsen fra ett av hans sjekkeseminarer. Foto:Flicr/Love Systems

“Vi lager dette programmet for å aktualisere et problem rundt mannsrollen i våre dager”, sier Pedersen i en kommentar til NyeNyheter. “Menn er jegere, det er ikke naturlig at de skal sitte hjemme med en sliten kone og en unge med kolikk. Det ligger i genene våre å erobre.”

Mikkelsen er enig. Da han ble spurt om å være en av programlederne svarte han umiddelbart ja. “Det er en glemt kunst å løpe unna ansvar for barn en setter til verden”, sier han i en kommentar. “Jeg blir utrolig trist når jeg ser en mann med en barnevogn. Den mannen kunne vært på byen og skjenket full usikre 18-åringer, så velger de i stedet dette livet. Dette programmet kommer forhåpentligvis til å gjøre noe med denne deprimerende trenden.” Han forteller at han aldri har møtt barna sine. “Jeg møter bare mødrene dersom jeg ikke får meg noe på byen og ringer dem som en nødløsning. Da er visst barna gått og lagt seg allerede.”

Deltakerne vil være åtte gutter fra 18 til 35 år som alle har en høygravid kjæreste. Vinneren av programmet vil være den som betaler minst i bidrag, er mest på byen og ligger med flest jenter.

One thought on “TVNorge avslører sin nye storsatsning Unge Fedre

  1. Det er en glemt kunst å løpe unna ansvar for barn en setter til verden – DERE BURDE SKAMME DERE! Livet handler om å ta ansvar ikke løpe fra det, spesielt når det omhandler barn og familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *