Mann med over 100 profilbilder av seg selv på Facebook nekter komme ut av skapet

En mann som har over 100 bilder av seg selv på Facebook nekter å komme ut av skapet. 95% av bildene har han selv tatt med mobilen sin.

To av bildene fra Facebookprofilen til mannen (Foto: Flickr/andronicusmax)

En venn av mannen synes det er svært dårlig gjort av ham å fortsette i et hetroseksuelt forhold når han åpenbart er homofil.

– Kjetil kan ikke fortsette å lyve for seg selv og for Kathrine, sier Espen Einarsson, en gammel venn av mannen. Jeg er glad i ham.. altså, som en venn, ikke sånn homoglad  presiserer Espen, men nå må jeg nesten gå såpass hardt til verks at jeg kontakter media – dette kan bare ikke fortsette.

Samboeren til Kjetil, Kathrine Nilssen reagerer med sjokk og vantro når NyeNyheter kontakter henne.

– Jeg er jo selvfølgelig venn med Kjetil på Facebook, men jeg bruker det nesten ikke selv, så jeg har ikke lagt merke til dette her forteller samboeren. Jeg føler jeg så dum, så lurt… så sjokkert, sier hun tappert mens tårene presser på.

Bare høy på seg selv

Kjetil selv mener han bare er svært  høy på seg selv, og mener bestemt at han ikke er homofil.

– Hadde du vært en flue i hodet mitt, hadde du sett at jeg fanken ikke er homofil. Forresten, hvilke bilde kommer dere til å bruke i denne artikkelen? Kan jeg velge ut noen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *