Eldre overvektig golddigger krever støtte fra NAV

Foto: Flickr.com/david_shankbone

Golddigger som er blitt fet og stygg krever penger fra NAV, tilsvarende minst 80% av verdien på gaver mottatt mens hun var yngre og slankere. Nicoline Løvenskiold (52) har søkt om tilskudd til å dekke nødvendige kostnader til smykker, pelser og flybiletter på første klasse.

Foto: Flickr.com/david_shankbone

“Det er ikke lett for oss eldre golddiggere, vi har vært vant til å motta gaver og reiser uten å måtte jobbe for dem, og det kan ikke være rettferdig at man går ned i inntekt bare fordi en blir eldre og har gått noe opp i vekt”, sier Løvenskiold i en kommentar til NyeNyheter. “Er ikke dette det feminister har kjempet for, at ikke bare utseendet skal avgjøre inntekten din? Selvsagt krever jeg ikke like dyre pelser, og jeg kan utmerket godt motta rubiner i stedet for diamanter.”

For tiden er hun i et forhold med en en pensjonert rørlegger som ikke har økonomiske midler til at hun kan opprettholde samme levestandard som tidligere. Blant annet har hun til tider vært nødt til å lage middag da de ikke har hatt anledning til å spise på restaurant hver kveld. Samtidig har de også vært tvunget til å reise på ferie på økonomiklasse og hotellrommet vendte ut mot bakgården. Dette håper hun NAV vil bidra til å gjøre noe med.

“Jeg håper at det offentlige vil forstå den fortvilte situasjonen mange tidligere golddiggere er i og bidra til å hjelpe deres vanskelige hverdag”, sier Løvenskiold. “Flere av pelsene mine er umoderne og jeg har ikke fått nye smykker på snart tre år. Jeg håper behandlingstiden på NAV er kort.”

NAV ønsker ikke å kommentere saken.

2 thoughts on “Eldre overvektig golddigger krever støtte fra NAV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *