NFL gjennomførte nok en årsfest uten menn

Savner ekte menn som vil vise frimerkesamlingen sin

Bilde fra årsfesten 2012 til Norges Frimerkesamleres Landsforbund. De smiler tapper, tross den såre mangelen på menn. (Foto: Flickr/Carolyn Coles)

NFL (Norges Frimerkesamleres Landsforbund) hadde i helgen sin 16. årsfest. Skuffet måtte deltakerne feire gildet uten menn denne gangen også.

– Vi jenter vokser jo opp med glansbilder, så det er jo ikke rart at frimerker for oss blir en slags voksenversjon av dette, forteller Kitten Hansen (19). Det eneste vi savner er litt flere menn i klubben vår.

Hansen forteller oss hvordan de i beste kvinnelige stil indirekte har forsøkt å få menn til å be dem ut.

– Gjennom flere år har vi prøvd å spre ut sjekkereplikker som for eksempel “Vil du være med hjem og se på frimerkesamlingen min”, slik at vi lettere kan knytte oss til menn med samme interessen som oss selv. Men alt til ingen nytte. Ingen vil bruke replikken, sier hun med en tåre rennende ned kinnet. Er det for mye forlangt at også vi kvinnelige frimerkesamlere gjerne vil ha en kjæreste, spør hun retorisk med spak og gråtkvalt stemme.

NyeNyheter vil med dette belyse et viktig samfunnsproblem. Neste gang, hvis du er en mann og er på byen, gled et ungt kvinnesinn med tilbudet om å se frimerkesamlingen din. Har du ingen? Ikke noe problem, her kan du kjøpe en startpakke frimerker, og her kan du diskutere frimerkerelaterte emner så mye du bare orker.

Lykke til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *