Slik velger du kredittkortet som fucker deg minst opp

Hele fem kort gir deg mulighet til å beholde livsglede etter ødelagt økonomi

Høsten nærmer seg, og du har for eksempel lyst på ny TV. Etter regningene er betalt, sitter du ikke igjen med stor å kjøpe dyr TV for. Da er valget enkelt – kjøp TV med kredittkort!

Men hvilke kredittkort skal du velge?

I jungelen av kredittkort der ute kan det være vanskelig å velge riktig kort til ditt bruk. Vi har derfor rangert de forskjellige tilbudene i en enkel oversikt:

Fem kort stikker seg ut som vinnere i testen. Saklig, KreditBank1, CrazyDeal, Vorde og Looser 365 gir deg alle en viss mulighet til å beholde snev av livsglede etter du har skakkjørt økonomien over tid.

Ble alkoholiker etter å ha gjennomført test (Foto: Flickr/chispita_666)

7 av 10 testere fikk alkoholproblemer

Som en kuriositet kan vi nevne at 70% av testpanelet opplevde moderat til sterk avhengighet av alkohol etter testen. 100% av disse igjen kunne nevne at alkohol nå gjorde dem gladere i hverdagen.

– Dette er nok et eksempel på hvordan bruk av kredittkort kan være et fleksibelt og nyttig betalingsmiddel for folk, sier Bernt Hanebust i DieHardCard. Når 100% kan fortelle at de opplever å bli glade av å drikke, og at bruken av våre kredittkort fører til nevnte drikking, da har vi gjort noe godt for disse menneskene, smiler Hanebust.

One thought on “Slik velger du kredittkortet som fucker deg minst opp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *