Jesus: – Selvsagt hadde jeg kone

Skulle jo tross alt lide og dø for dere

Her får Jesus kjeft av konen (Foto: Flickr/Biblevector)

I dag har vi lest nyheten om at Harvard Divinity School sitter med en tekst som hinter om at Jesus Kristus var en gift mann. En talsmann for Jesus kan nå bekrefte at Jesus absolutt var gift.

– Jesus Kristus giftet seg som 18åring, bekrefter engelen Gabriel. Mr. Kristus ble sendt til jorden for å blant annet kjenne ekte smerte, og dermed var det naturlig å gi ham en kone som kunne kjefte på ham for alt og ingenting.

Jesus jobbet i følge talsmannen lenge for å endre de jordiske planene, blant annet foreslo han å bli født uten armer, men Gud stod fast – Sønnen måtte kjenne ekte smerte.

Maste om korsfestelse

Gabriel kan fortelle at Jesus i over ti år så frem til pisking og korsfestelse.

– Jesus maste konstant om å fremskynde pinen på korset, men vi hadde en plan – han skulle dø når han var 33 år gammel. Vi er klar over at det kan virke umenneskelig å be ham holde ut nesten 11 år som en gift mann, men når målet var å frelse dere alle så måtte det til.

Jesus fascinert over at mennesker hedrer hans virke

Jesus Kristus ser i dag at mange mennesker verden over velger å la seg lide på samme måte som han selv gjorde på jorden.

– Mr. Kristus er fascinert over at folk frivillig lar seg spikre til kors i påsketider for å hedre hans virke, forteller Gabriel. Enda mer fascinert er han over at millioner av menn hedrer ham med å være gift i årevis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *