Rødt vil ha revolusjonen ut på anbud

Det venstreradikale partiet Rødt fornyer i disse dager partiprogrammet. Nå vil de blant annet sette revolusjonen ut på anbud og åpner for bruk av kjemiske våpen i den planlagte revolusjonen.

Nyenyheter fikk ikke snakket med Rødt, men måtte konsentrere seg om å lytte da programkomiteen med ropert annonserte den nye politikken.
– VI MÅ MODERNISERE POLITIKKEN OG SELVSAGT OPPDATERE OSS PÅ DE BESTE ANGREPSMETODENE skrek leder i programkomiteen, Bjørnar Sigdenes som forklaring på at det nå åpnes for landminer, klasevåpen og kjemiske våpen i revolusjonen.

Nye våpen er dyre og med en slunken partikasse ønsker også Rødt nå å ta i bruk private aktører gjennom en anbudskonkurranse. -Skal vi få stoppet kapitalistpakket og de umenneskelige markedskreftene må vi ha en effektiv, pålitelig og ubyråkratisk aktør, skriver programkomiteen i sitt forslag.

20120905-191847.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *