Trippelagent avslørte seg selv ved å skrive “Det er komplisert” under arbeidsforhold på Facebook

Korttenk, innrømmer agenten, som ærlig talt var usikker på hvem han egentlig jobbet for

eks-hemmelig trippelagent Børre Linrud (Foto: Flickr/David Sifry)

Den tidligere hemmelige trippelagenten Børre Linrud (35) hadde lenge klart å holde seg unna sosiale medier som Facebook, Twitter og Gooplus… PlusGloogle… Plusgle eller hva pokker Google kaller sitt igjen.

– Jeg likte ikke disse systemene sier Linrud. Som trent agent lærer du ett og annet om sikkerhet og personvern. Men så havnet jeg likevel på faenskapet da etter press fra venner. Da jeg skulle fylle inn informasjon om meg selv og kom til feltet for jobb, måtte jeg alvorlig klø meg i hodet. CIA? MIB? TBF? jeg visste jeg fikk lønn fra alle, men kunne ikke i farten huske hvem jeg egentlig jobbet for, så jeg skrev bare “Det er komplisert”.

CIA slo alarm

– Jeg nevnte sikkerhet, sier Linrud. Sekunder etter profilen min ble lagret, lyste det nok en lampe eller to i diverse hemmelige kjellere rundt omkring i verden. Når arbeidsforholdet mitt var “det er komplisert”, la de nok to og to sammen. Eller tre og tre siden jeg er trippelagent.

Agentbyråene jobber sammen

Administrerende Hemmelige Direktør “Donald Duck” for MIB mener at det nå er prekært å ha åpen dialog med de øvrige byråene.

– Nå prøver vi å jobbe sammen med de andre hemmelige organisasjonene for å avdekke hvem Linrud egentlig faktisk jobber for. Dette for å hindre at de han ikke egentlig jobber for betaler urimelig mye lønn og andre ytelser til ham.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *