Nyere forskning viser at mora di har hatt sex

Trodde du at din mor var det mest jomfruelige som finnes her på jord? Tro om igjen, sexologer kan nå avsløre at din mor mest sannsynlig har vært naken i en seng sammen med en mann, og det er stor sjanse for at hun likte dette.

En ny studie i den medisinske journalen The Lancet kan i dag avsløre at mora di har hatt sex. Forskerne har intervjuet en stor gruppe mødre og kan fortelle at hele hele 97% av dem har gjennomført ett eller flere samleier. Hele 80% av mødrene fortalte også at de nøt hele seansen og hele 86% av mødrene har innrømmet at de ar brukt uttrykk som «Ta meg», «Åååååh!» og «Du er så deilig!»

Sexolog Suzette Musi har i lang tid arbeidet for å redusere seksuelle tabuer i det norske samfunnet men er likevel overrasket over at tallene er så høye.

Jeg har lenge visst at single jenter som tilbringer hver helg på byen har hatt sex, men at tallet skulle være så høyt for mødre ante jeg ikke, sier Musi.

Hun håper at dette vil føre til større aksept for at mødre har eller har hatt et sexliv.

Teolog skeptisk

Studien blir imidlertid kritisert av professor i teologi ved Menighetsfakultetet, Johannes M. Korsvoll, som er skeptisk til at de hadde fått fått like høye tall om de hadde valt å intervjue kristne menighetskvinner i stabile forhold.

Dette er mest sannsynlig mer løsslupne og ugudelige mødre fra Londons østkant, sier han i en kommentar til NyeNyheter.

Nyheten har allerede skapt problemer i flere familier. I familien Leirmann har fjortenåringen Lars nektet å spise middag med sin mor med begrunnelse i frykt for kjønnssykdommer.

6 thoughts on “Nyere forskning viser at mora di har hatt sex

  1. denne kunnskapen trengte jeg ikke… sliter litt nå…

  2. Er dessverre selv impotent og steril, men sånn har alle mine forfedre også hatt det.
    Far, farfar, oldefar o.s.v. så det er arvelig. Håper mine barn slipper det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *