Slik får du flott sommerkropp!

Sommeren. Tiden på året da vi skal nyte sol, varme og BBQ ved stranden. Dessverre gruer mange seg til å vise seg uten genser og bukse, og derfor viser NyeNyheter deg nå hvordan DU kan få en deilig sommerkropp.

Du kan klare det om du virkelig gjør en innsats frem mot sommeren. Få hjelp av familie og venner, og press deg til det absolutt ytterste HVER DAG, så vil du garantert se resultater fortere enn du aner.

Løsningen? Spre dette bilde på Facebook

effc518618beb3df4a0e93412c3aaa33

Denne typen bilder av en lubben kvinne eller mann kan du spre på Facebook, tivtre, diskutere i friminutter, runke til og publisere på moteblogger. På denne måten vil den allmenne oppfatningen om hva som er deilig endre seg, og kroppen du alltid har ønsket deg være innenfor rekkevidde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *