Endelig bevist: Elvis Presley lever enda

Observant Spotifybruker oppdaget soleklart bevis

Trodde du Elvis Presley var død? Det var du ikke alene om. Selv om konspirasjonsteoriene har verset helt siden kongens “død” har bevisene uteblitt – frem til nå.

En observant Spotifybruker ble lysten på å høre “Heartbreak Hotel” av artisten og søkte ham opp på den populære musikkstrømmetjenesten. Der oppdaget han til sin overraskelse at Elvis Presley i 2014 gav ut albumet “Elvis Sings”.

Koster nok å ligge i skjul

Musikkeksperter mener at Elvis Presley antagelig ble så lei av rampelyset at han rett og slett lot som han døde. Men å holde seg skjult så lenge koster nok penger, og derfor kommer det nye album for å spe på litt. Dette ser vi klare tegn på etter å ha studert albumene hans i Spotify, der flere er gitt ut både i 2014, 2013, 2012 og videre nedover.

Mulig nabo med Michael Jackson

Det viser seg at den “avdøde” popstjernen Michael Jackson også har kommet med album i 2014. Musikkekspertene mener at Michael og Elvis trolig er naboer.

– Jeg kan se det for meg. Akkurat nå sitter Elvis og Michael og drikker te sammen i ro og fordragelighet. Jeg unner dem dette, sier musikkeksperten Gunnar Lofoten.

ZZ Top også med 2014 album

Ekspertene ble først også forundret over at ZZ Top kom med album i 2014.

– Vi så nå for oss et helt nabolag med “avdøde” stjerner, men så viser det seg visst at gutta i ZZ Top lever enda humrer Lofoten.

elvis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *