7 tegn på at partneren din er utro

De fleste stoler blindt på partneren sin, og er ikke villige til å innse at partneren kan være utro. Det kan være subtile ting som skjer i hverdagen, og folk flest er såpass naive at man bare rister det av seg uten å tenke noe videre på det.

Her er en liste over typiske ting man kan se opp for:

1. Partneren din begynner å sove på eget rom i huset, har med seg en annen person inn der om nettene og du hører stønning fra rommet.

Mange tenker at det er fint at partneren har utvidet vennekretsen sin og at det er viktig å ha venner hver for seg i forholdet. Ikke lur deg selv, dette bør absolutt undersøkes nærmere.

2. Partneren din endrer profilbildet på Facebook hvor han/hun ligger i skje på stranden med et annet menneske. Solnedgang i bakgrunnen.

Folk flest tenker ikke noe over dette, men dersom partneren din velger et slikt profilbilde kan det tyde på at partneren er forelsket i et annet menneske.

3. Partneren din må ut i pappaperm uten at du har fått barn selv.

Dersom du er kvinne og partneren din forteller at han må bort noen måneder grunnet pappaperm, så vil mange kvinner instinktivt føle seg stolt over at de har valg en så fin mann som tar ansvar. Men det du gjerne ikke tenker på er at han kanskje kan ha hatt sex med en annen kvinne.

4. Partneren din svarer “Nei takk, jeg orker ikke enda en gang i dag” når du viser tegn til at du ønsker sex.

Dersom du føler deg litt kåt og ymter frempå at du ønsker å ha sex, og partneren din forteller deg at han/hun ikke gidder å ha sex enda en gang den dagen er det et ganske sikkert tegn på at noe muffens er på gang.

5. Partneren din sliter med å forklare hvor han/hun var i mai og juni.

Dersom partneren din kommer hjem etter å ha vært borte et par måneder, og virker unnvikende når du lurer på hvor han/hun har vært, da kan du være ganske sikker på at her er det hemmeligheter på gang. Mange er naive her og tenker at partneren sikkert bare har hjulpet sin syke tante med praktiske ting i hverdagen.

6. Partneren din sier ting som “husker du i går når vi hadde sex i heisen?” og du kan ikke huske det.

Mange utro mennesker blander kortene litt og husker ikke om det var deg eller noen andre de gjorde ting med. Dersom partneren din ofte snakker om noe dere har gjort sammen, som ikke stemmer, så er dette et tegn på at partneren har gjort det, bare ikke med deg.

7. Partneren din gjennom mange år nekter å forlate sengen på grunn av kjærlighetssorg.

Dette er et tegn på at partneren din i det minste har vært utro mot deg. Dersom partneren din har kjærlighetssorg uten at noe har endret seg i livet deres så vidt du vet, så er det et tegn på at partneren din har mistet forholdet sitt til en annen person enn deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *