Gir opp Norge

Søkkrik Nigerianer gir opp veldedighet til Norge.

Foto: Flickr / US Army Africa

Den styrtrike Nigerianske Osagie Ifechi har i snart ett år forgjeves forsøkt å gi penger til oss i Norge. Ifechi har forsøkt å oppnå kontakt med det offentlige, private bedrifter, og til og med privatpersoner, uten hell.

– Jeg har alt for mye penger, og må kvitte meg med noen milliarder, sier en oppgitt Ifechi til NyeNyheter via Skype i dag.

Lite hyggelige svar
– Da jeg bestemte meg for Norge, satt jeg meg ned og sendte noen e-poster rundt til noen utvalgte kommuner, bedrifter og privatpersoner. Jeg ville gi dem 10.000.000,- kroner hver. Den største gleden er å glede andre, så jeg så frem til å sjekke mailen senere på kvelden. Men svarene jeg fikk var veldig lite hyggelige. Svar som “Idiott african”, “Go føkk yourselfe” og “i will add you to the police” var vanlige gjengangere i innboksen min. Jeg ble regelrett sjokkert.

Prøver Sverige
Ifechi har altså gitt opp å gi penger til Norge, og vil nå prøve lykken i Sverige, etter at NyeNyheter kunne opplyse om at Sverige faktisk ikke er en by i Norge.

5 thoughts on “Gir opp Norge

 1. Hva med å gi noen milliarder til sultkatastrofen på Afrikas horn, de som virkelig trenger hjelp??? 

  1. Hva skal fattige sultne afrikanere med penger når det ikke er mulig å kjøpe mat i det området?

   1. For det første: jeg sa ikke noe om å gi pengene til sultne afrikanere. Jeg skrev at man burde gi penger til hjelp i sultkatastrofen.

    For det andre: Det er noe som heter bil og fly som kan frakte mat fra områder med mat til områder uten mat. Hele Afrika er ikke rammet av tørke, mange steder å få tak i mat.  F.eks MAF flyr hjelpen omtrent hvor det skulle være og kunne godt trengt mer støtte til arbeidet de gjør. Å kjøpe mat langveisfra er litt mer kostbart enn å kjøpe mat lokalt, men dette må da være et bedre alternativ enn å gi de fattige opp, overlate dem til seg selv og bare la de sulte i hjel. 

    1. nyenyheter er et humoristisk nettsted. Les kommentaren min en gang til med en stor dose ironi, ikke vrangvilje… 

     Koz og klemz
     Jallagod

     1. Å, jeg leste artikkelen uten å tenke over hvilken nettside jeg var inne på og hvem som er forfatteren -litt sent, men; now I see your point.. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *