America’s Funniest Home Videos vil drifte eldreomsorgen i Norge

Produsentene bak den populære tv-serien “America’s Funniest Home Videos” (AFV) vil nå gå tungt inn i den norske politikken for å åpne for 100% privatisering av eldreomsorgen, slik at de selv kan drive den.

Bakgrunnen for dette oppsiktsvekkende ønske fra produsentene bak serien, er for å sikre seg råmateriale til tv-programmet.

Adam Hofstat vil drive eldreomsorgen i Norge for råmateriale til AFV klipp (Foto: Flickr/Mark Berry)

– Vi registrerer nemlig at det vurderes å bruke videoovervåkning i eldreomsorgen, sier produksjonssjef Adam Hofstat. Dette er utrolig interessant for oss å være med på, tenk på alle de komiske klippene vi kan få ut av dette. Gamle folk gjør så mye rart, og nå kan de filmes 24/7!

AFV klippene har i alle år stort sett bare vært dårlige VHS klipp, og nå ser produksjonen frem til å endelig kunne lage sin egen HD kanal.

– Vi planlegger å bruke HD kameraer i eldreomsorgen selvsagt, og med så mye rart som de eldre som sagt gjør, regner vi med å kunne få nok stoff til egen HD kanal. Bye bye lavkvalitets VHS drit, sier Hofstat med glimt i øyet.

Interaktivitet

Hofstat forteller oss at de også vurderer å gjøre tjenesten interaktiv.

– Vi har forhørt oss med en rekke underleverandører, og har allerede fått avklart at denne idéen er teknisk mulig å gjennomføre. – Vi planlegger å gjøre de fire fargeknappene som de fleste moderne fjernkontroller har, om til en funksjonsknapp. Én for å mate, én til å skremme, også vil vi gjerne ha inn forslag på de to siste.

– Ja, jeg glemte å nevne det, interaktiviteten vil av naturlige grunner kun være mulig på AFV Elderly Live kanalen. Her vil brukerne kunne “zappe” mellom de eldre, som de da kan for eksempel mate gjennom fjernkontrollen, avslutter Hofstat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *