Dommedagspredikant kjøper opp klestrykkeri

Harold Camping (89) kjøper klestrykkeri (Foto: Flikcr/MarkGrundland)

Den kjente dommedagspredikanten Harold Camping (89) begynner å få så store kostnader med å trykke “Judgement day xx.xx.xx”på klær, at han nå kjøper opp ett større klestrykkeri.

– Kostnadene har blitt enorme, vi må jo konstant trykke nye og oppdaterte datoer for dommedag på klær. Derfor tar vi nå ett strategisk grep og går selv inn i bransjen – det lønner seg på lang sikt, sier Camping til NyeNyheter via Skype.

Du husker gjerne sist Camping var i media. For rundt ett halvår siden lovet han dommedag den 21. mai 2011. Det ble brukt mange, mange tusen dollar på klær for å advare om dommedag, og disse klærne er nå bare å kaste. Ny dato for dommedag er 21. oktober 2011

Her har vi eksempler på klær som bare må kastes. De kostet $7 stykket, bortkastede penger mener Harold Camping. (Foto: Flickr/Newtown grafitti)

– Oppkjøpet vil bli klart i løpet av våren 2013, sier Camping. Så fra og med neste år vil det på lang sikt være ekstremt mye gunstigere for oss å trykke nye klær hele tiden.

Vi spør Camping om hvorfor de gjør dette nå, når han tror verden vil gå under om ti dager.

– Kom an, tror du virkelig på dette sprøytet? Eller jeg mener, jeg elsker å komme i media. Eller jeg mener, ikke bry deg om det din ekle synder, du skal brenne i helvete om du ikke tror på Jesus med en eneste gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *