Flyselskap med fremskyndet nullvisjon: Null fokus på klima innen 2015!

Adm. dir i Kjipa Air, Edmund Harebust vil ha null fokus på klima (Foto: Flickr:Newsbie Pix/rogerimp)

Administrerende direktør i lavpris flyselskapet Kjipa Airs, Edmund Harebust har nå presentert sin nullvisjon på klima, og skal ha den etablert innen 2015. Ett nokså hårete mål, men Harebust er fast bestemt på å klare å drite i klima på nok punkter, slik at 2015 skal være oppnåelig.

– Blææh, jeg er så lei dette klimafokuset fra myndigheter og særlig miljøvernere og sånt, sier Harebust. “Stopp å forurense, slutt å forsøple jorden” bla bla blaaa. Vi er så lei dette, at vi nå våger å tenke nytt, innen 2015 skal vi gi fullstendig blaffen i klima, og kun tenke på å bli større, og tjene penger. Vi begynner i det små. Flyene våre vil nå stå på tomgang ved gaten. Dette for å spare inn tid til oppvarming og nedkjøling av flymotorene. Vi kan dermed fly totalt 400 ekstra avganger i måneden – cashing!

Harebust ønsker å forsikre oss om at klimatrusselen alle snakker om bare er tull uansett.

– Alle vet jo at Al Gore fant opp klimatrusselen bare fordi han ikke fikk bli president, forklarer Harebust oppriktig. Klimatrusselen er bare noe tøys, og vi akter dermed ikke ta hensyn til tøys. Vi har ett flyselskap å drive, bjeffer han.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *