Kari (43) ble ny etter en runde i Photoshop

Kari Seternes har lenge slitt med ekstrem fedme, uren hud og aggressiv hårvekst i ansikt, og hadde for lengst gitt opp alt håp om å bli vakker. Men det var før hun kom i kontakt med Nils Esperud (17) som har imponerende skills i bilderedigeringsprogrammet Adobe Photoshop.

– Han Nils er helt fantastisk med Photoshop, sier en glad og vakker Seternes. – Endelig har jeg ett par-tre nydelige bilder å bruke som profilbilde på Facebook, smiler hun fra øre til øre.

Ny teknologi gjør det mulig

Esperud forklarer NyeNyheter at oppgaven var vrien, men han var fast bestemt på å gjøre Kari vakker, noe han fikk til ved hjelp av nye og oppdaterte verktøy i siste versjon av Photoshop.

– Kari var, for å si det forsiktig, ikke ett enkelt utgangspunkt å jobbe med, sier Esperud. Jeg måtte skjære vekk store deler av henne ved hjelp av diverse viskelær og masker og healing tools fra verktøysmenyen. Jeg måtte også bygge opp både kropp og ansikt på nytt, og denne prosessen var svært tidkrevende – men det gikk, sier gladgutten.

– Kari ville at bilde skulle «være henne» om du skjønner, så jeg klarte å få det til å være 100p ekte vare.

100 prosent?

– Eh, nei, 100 pixler. Bildet inneholder 100 pixler fra originalen, innrømmer Esperud. – Men hun ble vakker da? avslutter han.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *