Kassedame diskriminerte svenske

Det var i morgentimene at Hugo Wahlberg skulle gjøre noen innkjøpt til sin nye bedrift; en liten matvarebutikk i Vestre Stormgate. Men det skulle vise seg å bli en vanskelig oppgave, da kassedamen på Clas Ohlson hele tiden la vekk en vare han virkelig trengte til butikken sin.

Hugo Wahlberg ble diskriminert på Clas Ohlson (Foto: Flickr/wonderferret)

– Jeg skulle bare handle noen ting, i hovedsak kontorutstyr, forteller Wahlberg. Da jeg kom til kassen, kikket jeg litt rundt i korgene der, og fant ett par “kjekt å ha” ting. En fin USB minnepinne på 4 gigabyte blant annet. – Men da jeg skulle betale, så la plutselig kassedamen en vare tilbake på plass, og nektet å scanne flere varer. Jeg var litt stresset, og spurte hva i he… hun drev på med. Hun så bare dumt på meg.

– Det er klart hun diskriminerte meg fordi jeg er svensk, forklarer en illsint Wahlberg, også i en svensk butikk da, ser du ikke ironien i det, sier han spørrende.

Vi var nysgjerrig på hvilke vare kassedamen la tilbake.

– Jo, det var en veldig viktig vare, forklarer Wahlberg. Det var noe en dagligvare butikk virkelig trenger, en sånn stang som folk legger etter varene sine på samlebåndet, for å markere at det er neste kunde sin tur. – Men neida, det skulle jeg ikke få kjøpe av Clas Ohlson, shitjävler.

 

One thought on “Kassedame diskriminerte svenske

  1. …Så Clas Ohlson ville ikke selge en av sine egne “neste kunde pinner”??? …Som regel er det BARE varene i en butikk som er til salgs -IKKE INVENTARET!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *