Må betale for egen lunch

Truer med sultestreik

Tvinges til å kjøpe denne for egne penger hver dag (Foto: SUBWAY)

Vi fikk i dag en epost fra en desperat datter av Sverke Alvær, som forteller om svært kritikkverdige forhold på jobben til sin far.

Dette er teksten i meldingen vi fikk tilsendt:

“Tenkte jeg skulle tipse dere om dette. Vi har forsøkt å finne en løsning til det her tidligere, men nå henviser jeg meg til media som en siste løsning.

Min far, Sverke Alvær, får ikke dekket lunch av jobben sin. Dette anser vi som svært alvorlig. Ettersom han er på jobb hver dag, er han faktisk nødt til å penge (punge, red.anm) ut med 69,- for en tacosub på Subway HVER ENESTE dag. Drikke kommer i tillegg. Han sier situasjonen er ‘helt bedriten’, og legger til at ‘han snart sultestreiker’.

Sendt fra Julia’s iPhone”

Som ansvarlige medmennesker, ser redaksjonen i NyeNyheter alvorlig på dette. Det er klart at samfunnet ikke kan godta slikt, og det er på tide av vi i fellesskap klart sier fra hva vi mener.

Sverke Alvær: SMØR NISTEPAKKE FOR SVINGENDE! Dessuten, hvis du har spist en slik fettbombe hver eneste dag i en lengre periode, tror vi forsåvidt ikke du har særlig vondt av en liten sultestreik heller.

Julia Alvær: Vi forstår at du heller skulle sett at din fars lunchpenger gikk til mer brunkrem og rosa deksler til iPhonen din, men kom igjen, skjerpings.

Vennlig hilsen NyeNyheters søndagsredaksjon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *