Sex solgte ikke plater

Sex selger!

Det er i alle fall den vanlige oppfatningen. Man bruker sex for å selge alt fra kaffe til biler, men nå kan det vise seg at vi muligens har overvurdert bruken av sex som salgstrigger.

Mathilda – Just a Gurl

Artisten “Mathilda” har helt siden hun var liten hatt ett enormt ønske om å slå gjennom som artist. Etter å ha utmerket seg i en sangkonkurranse på ett kjøpesenter, vant hun en platekontrakt, og lanserte i mars 2011 sin aller første plate – Just a Gurl

Plateselskapet anbefalte Mathilda å spille på sex, dersom hun var komfortabel med det selv. Hun var mer en villig til å bruke kroppen sin for å gi karrieren en pangstart, så hun gikk med på det.

Men tross sexy platecover, og relativt stor reklamekampanje på alle Olav Thon kjøpesentrene i landet, skulle platen bli en total flopp.

– Jeg fatter ikke hvorfor folk ikke kjøper platen min sier en skuffet Mathilda. Nå har den vært ute i butikkene i snart ett år, og jeg har bare solgt 43 stykker. Musikken min er jo knallbra, jeg har blogget masse om platen og jeg spiller på sex så det holder. Hva mer må en “gurl” gjøre, sier hun med trutmunn.

Plateselskapet ønsket ikke kommentere saken ovenfor NyeNyheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *