Arbeidssøkende skrev “Curritum Vitaè” riktig uten å Google det først

Mener at mange dører bør åpnes nå

Geir Hansen klarte skrive "Cirritum Vitaè" uten å Google det først (Foto: Flickr/tourist_on_earth)

En 25 år gammel mann skulle etter en lengre periode uten arbeid skrive jobbsøknader. Men før søknadene ble skrevet, ville han komponere sammen en CV, så den var klar. Under dette arbeidet, skjedde det noe utrolig, og vi overlater det til mannen selv å forklare.

– Jeg startet med å skrive “CV” øverst på arket, forteller Geir Hansen. Etter en stund så tenkte jeg at jeg virker mye smartere hvis jeg skriver hele navnet, og ikke bare forbokstavene. Så jeg begynte å skrive sånn ca. det jeg trodde det var. Etter å ha sjekket opp i etterkant, fant jeg ut at jeg skrev riktig med en gang.

Frysninger ned over ryggen

Hansen forklarer NyeNyheter at etter å ha oppdaget at han skrev riktig, fikk han store frysninger nedover ryggen, og gåsehud på armene.

– Fytti katta så smart jeg må være, sier en tydelig stolt mann. I utgangspunktet tenkte jeg å se etter en butikkjobb eller noe, men når jeg tydeligvis er så smart at jeg 1. Kom på at “Curritum Vitaè” ser bedre ut enn “CV” på CV’en og 2. Klarte å skrive det uten å Google det først, må jeg jo se etter en jobb som passer mine kvalifikasjoner. Feks en avisredaktør eller administrerende direktør. Mange dører åpnes nok nå.

NyeNyheter måtte høflig takke nei til å skrote nåværende redaktør til fordel for Hansen, men ba han legge inn en søknad.

Vi lovet å “arkivere den”

3 thoughts on “Arbeidssøkende skrev “Curritum Vitaè” riktig uten å Google det først

      1.  Rett kommentar til Purple burde kanskje vært: “No sh*t, Sherlock?!”
        Men jeg antar at han måtte Google det først.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *