Er støtt over at noen er støtt over at noen er støtt over at noen er støtt over at noen er støtt over at noen er støtt

Leder i Norsk Husmorlag, Johanna Kristiansen er støtt over at Fiskarlaget er støtt over at Norsk Husmorlag er støtt over at Fiskarlaget er støtt over at Norsk Husmorlag er støtt over at Fiskarlaget er støtt over at Norsk Husmorlag er støtt over at Fiskarlaget er støtt over at Norsk Husmorlag er støtt over en uttalelse lederen for Fiskarlaget kom med i forrige uke.

Dette gjør meg støtt og viser at Fiskarlaget ikke er i kontakt med virkeligheten. Slike re-re-re-re-re-re-re-reaksjonære holdninger trodde jeg vi var ferdig med i dagens Norge. Jeg slo opp i dagens avis og leser at Fiskarlaget er støtt over at Norsk Husmorlag er støtt over at Fiskarlaget er støtt over at Norsk Husmorlag er støtt over at Fiskarlaget er støtt over at Norsk Husmorlag er støtt over at Fiskarlaget er støtt over Norsk Husmorlag, og jeg er støtt.

Wikimedia Commons

Lederen for Fiskarlaget, Knut Rodal svarer i stedet at det er Husmorlaget som er i utakt med samtiden, og han er støtt over at Norsk Husmorlag er støtt over at Fiskarlaget er støtt over at Norsk Husmorlag er støtt over at Fiskarlaget er støtt over at Norsk Husmorlag er støtt over at Fiskarlaget er støtt over at Norsk Husmorlag er støtt over en uttalelse lederen for Fiskarlaget kom med.
På spørsmål fra Nye Nyheter om hva uttalelsen var, svarer Kristiansen. «Det har jeg glemt for lenge siden, men det er ikke poenget. Poenget er at Fiskarlaget må beklage at de er støtt.» Dette nekter imidlertid Rodal å gjøre, og svarer at han er støtt over at han må beklage.

Kristiansen svarer at hun er støtt over at han er støtt over at han må beklage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *