Homofile skeptiske til at svært konservative kristne får adoptere

Frykter unormale oppvekstskår

En gruppe samfunnsengasjerte homofile går nå hardt ut mot at svært konservative kristne har lov til å adoptere, eller enda verre – få sine egne barn. Argumentene fra gruppen er mange, og debatten rundt temaet er naturligvis het. Skal svært konservative kristne få lov å til å adoptere? Er det en suveren menneskerett å få barn?

Alle barn har rett til å vokse opp i et trygt hjem som for eksempel ikke nekter deg å kose deg med popmusikk fordi det er “synd”, forteller homofil og talsmann for aksjonsgruppen “Fjern konservative kristnes rett til å adoptere” Bård Einar Sanden.

Svært konservative kristne skremmer ungene sine

Sanden forteller NyeNyheter om hvordan mange barn opplever å leve under et rent terrorregime som ikke hører hjemme i moderne tid.

Vi vet om foreldre som forteller barna sine at de kommer til å brenne en evighet i helvete dersom de tafser på sitt eget kjønnsorgan. Hvordan kan vi la slike mennesker få lov til å adoptere uskyldige barn?

Kan utvikle mobbeofre

Gruppen er bekymret for at barn med svært konservative kristne foreldre kan være ekstra utsatt for å bli mobbet på skolen.

Det er klart, når du som 12 åring kan mer om mosebøkene enn Justin Bieber, vil du lett kunne bli et mobbeoffer, sier Sanden. Skal svært konservative kristne par sitt ønske om å få barn, overgå barnas interesser? Nei, mener vi.

Likte du denne artikkelen? Abonner på siden