Snåsamannen: -Jeg lurte dere!

I forkant av OL spådde Joralf Gjerstad, bedre kjent som Snåsamannen at Norge kom til å ta seks gull under OL. Nå innrømmer imidlertid Snåsamannen at denne spådommen bare var en uskyldig spøk.

Det var da jeg ble kontaktet av TV2 at jeg bestemte meg for å lure det norske folk, forteller Gjerstad. Mange har fortalt meg at de ble skuffet da de fikk vite at Norge bare fikk seks gull, og da vi vant vårt sjette var det flere som fortalte meg at de planla å bruke resten av OL til andre ting.

Gjerstad kan fortelle at spøken etter hvert skulle komme til å eskalere. Da vi vant vårt syvende gull var det mange som spurte ham om hvem av de norske gullvinnerne som ville komme til å bli avslørt i dopingkontrollen og da vi vant vårt tiende var folk sjokkert over dopingbruken i den norske leiren. Mens alt dette pågikk satt Joralf Gjerstad hjemme i Snåsa og storkoste seg.

Neida, jeg så ikke seks gull, jeg så minst ti, avslører Gjerstad. Jeg så at Bjørndalen ville ta gull, at jentene ville vinne trippelseier på tremila og at Emil Hegle Svendsen ville få to gullmedaljer. Jeg så alle resultatene klart for meg, men denne gangen ville jeg heller ha det litt moro på nordmenns bekostning.

Han håper imidlertid ikke at hans tilhengere blir altfor støtt av spøken.

Vi klarsynte trenger ikke alltid være så seriøse, og jeg håper ikke folk tar det ille opp.

På spørsmål om han vil lure nordmenn flere ganger, smiler Snåsamannen lurt og sier:

Vi får se.

8 thoughts on “Snåsamannen: -Jeg lurte dere!

 1. Respekterer mannen MEN om norge hadde tatt 6 gull og bare d så hadde han jo ikke sagt at “jeg lurte dere” hehehe……så…. litt skreddersying…..

 2. Får virkelig denne slangeolje-selgeren fortsatt oppmerksomhet? Vet ikke hva som er verst, det at han lirer av seg så ufattelig mye svada eller det at det faktisk er mennesker der ute som tror på han…

  1. Jøss.! Selger han slangeolje.? Det viste jeg ikke..må ringe han med engang. Slangeolje er jo det som gjør folk klarsynte.

   1. Godtroende fjotter gjør folk “klarsynte”, ikke slangeolje.

   2. Det viste du ikke? Hva skulle du vise? Kan det ha vært at du ikke visste det?

 3. At noen i det hele tatt kan tro på mannen er uforståelig. Dette var virkelig toppen på kransekaka. Nå forsvant vel de siste troende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *