Gifter seg for “Flappy Bird”

Jenter gifter seg i hopetall for å spille det avhengigdannede spillet

nerd, flappy

Det populære Flappy Birds popularitet har i dagene etter det ble fjernet i appbutikkene bare steget og steget. Telefoner med spillet installert er å få kjøpe for titusener av kroner på Ebay og Finn.no. Den siste trenden er å gifte seg med nerder som var smarte nok å laste det ned før det ble fjernet.

– Jeg hadde jammen ikke trodd jeg skulle få gifte meg med en så digg dame, forteller Karl-Johnny Isaksen (33). Hun har til og med latt meg få ta på BHen sin rødmer han. En som lå i skapet altså, ikke mens hun hadde den på seg legger han nervøst til.

Amalie Sofie Isaksen (27) forteller at hun så langt er lykkelig.

– Jeg har faktisk klart å slå rekorden min nå nettopp lyser hun opp. Atten rør! sier den vakre damen før hun setter i gang med en ny runde.

Karl-Johnny på sin side har en liten drøm om en annen runde.

– Jeg har sett hvordan det gjøres på internett en del ganger forklarer han. Så jeg tror jeg er klar for å ha sex, men jeg tenker at dette må komme naturlig for oss, ikke sant kjære?..kjære? Eh, ja uansett så er jeg i alle fall klar for å ta frem røret mitt avslutter Karl-Johnny.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *