Mann som allerede var inne på vg.no skrev “vg.no” i nettleseren og trykket enter

Meningsløs surfing mener eksperter

Vi møter Håvard Didriksen (28). En oppgitt herremann som klarte kunststykket å gå inn på vg.no, enda han allerede var på vg.no.

Didriksen har ikke klart å spise, sove eller bruke PC'en etter hendelsen (Foto: Flickr/ncanup)

– Jeg satt og kjedet meg noe voldsomt, og surfet rundt på nettavisene. Du vet, den typiske rundgangen alle nordmenn tar.. Vg.no, db.no, nyenyheter.com, ap.no osv osv.. Jeg hadde nettopp vært inne på db.no, og surfet over til vg.no. Her leste jeg meg ferdig, og da jeg skulle skrive inn adressen til neste nettavis, skrev jeg jammen meg vg.no – som jeg allerede var på – i adressefeltet. Totalt meningsløst sier Didriksen.

Eksperter NyeNyheter har vært i dialog med, kan fortelle at de er kjent med fenomenet, men trodde ikke dette kunne skje i Norge.

– Vi har hørt dette har skjedd i utlandet, men dette er første rapport vi får fra norske brukere. Denne type aktivitet er total meningsløs sier nettekspert Hans Olav Høien.

Didriksen har slitt med appetitt og søvn siden hendelsen. Han har heller ikke klart å bruke PC’en.

– Tenk om jeg skulle gjøre det igjen, sier en tankefull mann.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *