NyeNyheter beklager denne nyhetssaken

Redaktør i NyeNyheter, Christian Fagerland går nå ut og beklager at NyeNyheter publiserer denne nyhetssaken. Han skylder på en litt overivrig journalist. Han lover at noe slikt ikke kommer til å skje igjen, blant annet på grunn av bedre rutiner ved publisering.

Det var journalist Kjetil Hope som skrev artikkelen, og han beklager også. «Jeg trodde at dette hadde nyhetsverdi, men nå innser jeg at dette ikke har noe å gjøre i en så seriøs avis som NyeNyheter. Jeg håper at leserne ikke dømmer oss for hardt», sier Hope i en kommentar.

Selv om avisen beklager, kommer de likevel ikke til å fjerne artikkelen. «Når artikkelen først er publisert vil det være galt å fjerne denne, det handler om å stå for det en skriver», sier Fagerland i en kommentar til NyeNyheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *