Satiriske nettjournalister mest attraktive partnere

Dersom du som enslig kvinne er på jakt etter partner, hvilken type mann bør du velge? En advokat? En selvstendig næringsdrivende? En lege? På ingen måte. En større studie utført ved Universitetet i Cambridge avslører den yrkesgruppen kvinner bør se etter er nettjournalister i satiriske nettaviser.

Forskerne har undersøkt flere tusen kvinners helse, økonomi og lykkefølelse og satt dette i forbindelse med partnerens yrkesvalg. Enkeltes arbeidsgrupper scorte høyt, blant annet advokat og barnelege, men det som kom høyest var komikere, da særlig skrivende komikere, og i særdeleshet humorister som klekket ut tullenyheter i nettaviser.

Psykolog Erica Johnson er ikke overrasket:  “Jeg har tidligere observert at kvinner i et forhold med journalister fra satiriske nettaviser har en tendens til å være mer lykkelig enn deres medsøstre. Trolig har dette en forbindelse med deres høye intelligens, deres gode humor og deres evne til å tilfredsstille en kvinne.”

Johnson forteller at da resultatet ble kjent valgte hun umiddelbart å ta ut separasjon og flytte sammen med en av journalistene i satirejournalen The Daily Mash, og hun forteller at hun ikke har angret et sekund.

“Det er som de sier”, avslutter Johnson, “once you go satirical news journalist, you never go back.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *