“Trygdesnylter” tilbudt direktørjobb i Telenor

Vegard Skjervheim ble i dag tilbudt stilling som visedirektør i Telenor ASA etter sin kronikk i Dagbladet 30.03.12 hvor han stod frem som trygdesnylter. Dersom han takker ja til stillingen vil han begynne å arbeide rett etter påske.

By Photo: Kjetil Ree (Eget verk) via Wikimedia Commons

«Da jeg leste kronikken forstod jeg umiddelbart at han var en mann vi ikke kunne glippe fra oss, sier administrerende direktør i Telenor ASA», Erik Lundhagen. «Mange trodde sikkert at Skjervheim er en snylter, men jeg forstod øyeblikkelig at han var en spesiell person. Han kunne ikke takke ja til en vanlig jobb fordi han ønsket drømmejobben. Vi er spesielt på jakt etter mennesker som ønsker drømmejobben så mye at de heller vil gå på NAV enn å selge pølser på Shell.»

Han påpeker også at Skjervheim også omtaler seg selv som en «vital ung mann i min beste alder med friske hårrøtter og solide tenner», og slike er det behov for i Telenor. Han håper at Skjervheim takker ja til stillingen, og er til og med villig til å la ham jobbe reduserte dager dersom det blir lansert nye spennende spill på Playstation.

NyeNyheter kunne dessverre ikke få en kommentar fra Skjervheim, siden klokken 12 var litt for tidlig for ham til å stille til intervju.

3 thoughts on ““Trygdesnylter” tilbudt direktørjobb i Telenor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *