“Ny mappe” lei av identitetløs tilværelse

Krever klar identitet

Ny mappe

En mappe ved navn “Ny mappe” krever nå å bli navngitt av eieren sin, og nekter å la seg åpne før dette er gjort.

– Før jeg får et ordentelig navn, kommer jeg til å levere feilmeldinger som “System error syntax” istedenfor å vise innholdet mitt. Jeg er sykelig lei av å leve i en hverdag der jeg ikke er definert.

Får støtte fra mapper som har det enda værre

– Jeg støtter “Ny mappe” fullt ut, sier “Ny mappe (01)”. Jeg kan godta å hete “Div shit” eller bare “diverse”, da er det i alle fall definert at jeg brukes til så mangt. Nå er jeg liksom hverken fugl eller fisk, og heller ikke prioritert av eieren min.

Eieren av datamaskinen, Margrethe Kristiansen (72) blir overrasket da vi kontakter henne i forbindelse med denne saken.

– Å gudamei, jeg må ringe tantebarnet mitt med en gang. Forresten, hvordan slår man dataen av så lenge?

Endte dårlig for mappene

– Fytti faen. Fytti faen, sier de i kor. Ikke bare viste det seg at vi var tomme. Nå heter vi fremdeles “Ny mappe” og “Ny mappe (01)”, og i tillegg ligger vi sammen med 40.000 andre filer i papirkurven.

 

Tagged

One thought on ““Ny mappe” lei av identitetløs tilværelse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *