Kvinne (39) var ved en feil konstruktiv i krangel med kjæresten

Oppdaget hvor fint det faktisk var – vier nå livet til å dele erfaringen

Helene Gjellerud (39) erfarte i fjor høst en ting ingen kvinne før henne hadde opplevd. Nemlig å få avsluttet en krangel med kjæresten sin gjennom konstruktiv og logisk adferd.

– Det var da jeg kom hjem etter en lang dag på jobb (4 timer, red.anm) at jeg fant toalettet med setet oppe. Jeg stormet ut i stuen til kjæresten min, og ved en feil ropte jeg “JEG TRENGER SETET NEDE, OG DERMED LEGGER JEG DET BARE NED, PÅ SAMME MÅTE SOM DU LØFTER DET OPP NÅR DU TRENGER DET OPPE”

– Med ett forstod jeg at det som for bare noen sekunder siden hadde irritert meg noe voldsomt, lot seg enkelt løse ved logisk og konstruktiv tenkning. Samme kveld satt vi og koste oss med en film sammen og hadde det så fint. Det var da jeg bestemte meg for å vie livet mitt til å spre dette budskapet til andre kvinner. Make love, not war, sier hun med et smil om munnen.

Gjellerud er for tiden i Nord-Norge på turne, og vi treffer henne i Laukvik samfunnshus like utenfor Svolvær i Lofoten.

– Det er så fantastisk å kunne gjøre dette her, kvinner over hele landet fortjener virkelig å høre budskapet mitt.

Vi lurer på om ikke kjæresten hennes synes det er litt leit at hun bruker så mye tid rundt i landet.

– Nei merkelig nok er kjæresten min veldig støttende og forståelsesfull. Det er nesten som han hiver meg avgårde til flyplassen når jeg skal på turne, humrer hun hjertelig.

One thought on “Kvinne (39) var ved en feil konstruktiv i krangel med kjæresten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *