Agurknyhet om agurknyheter

20120723-201557.jpg

Sommerens nyhetstørke fører til en rekke såkalte “agurknyheter”. Nå vil stadig flere skrive om de mange agurknyhetene. Nyenyheter har tidenes agurknyhetssak til deg.

– Vi velger nå å trykke en agurknyhets artikkelserie om de mest interessante agurknyhetene, sier nyhetsredaktør i Dagbladet, Frytz Flåtten. Dette får nå også VG på banen som lover minst en agurknyhet om Dagbladets agurknyhets artikkelserie om agurknyheter. – Denne fantastiske agurknyhetsmuligheten kunne vi ikke la gå fra oss, sier desksjef i VGNETT, Johny Tornerose.

En annen som fryder seg over utviklingen i agurknyhetssaken er statskanalen. Programsjef i NRK, Frida Gråe, er til tross for irritasjonen over at VG var først på banen for å skrive en agurknyhet om Dagbladets agurknyhets artikkelserie om agurknyhetene, glad for at hun får lage et agurknyhetsmagasin om VGs agurknyhet om Dagbladets agurknyhets artikkelserie om agurknyhetene.

Nyenyheter er stolt over å ha gitt deg denne agurknyheten om at NRK lager et agurknyhetsmagasin om VGs agurknyhet om Dagbladets agurknyhets artikkelserie om agurknyhetene.

Gurk sommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *