Hvorfor kan du ikke feie beina vekk under meg som før Apple?

Apple-fans lengter tilbake til slik det var før

Lenger tilbake til slik Apple var før (Foto: Flickr/bradcerenzia)

Flere Apple-fans sitter i kveld og gråter stille for seg selv. Grunnen er at de i kveld opplevde nok en gang å ikke få beina feid vekk under seg av Apple.

– Apple pleide hele tiden å gi meg gåsehud og gjøre meg helt målløs av opphisselse og spenning, sier Apple-fan Tore Gabrielsen (36). Men både nå og i fjord gjorde de ikke det, de bare pusset litt på det som allerede var og forventet at jeg skulle syntes det var “godt nok”.

Tar Apple-fansene for gitt

Apple blir kraftig kritisert for å ta fansen for gitt. Flere uavhengige teknologirådgivere advarer Apple mot dette, og sier at hvis det fortsetter slik, kan fansen ønske å splitte opp, og muligens inngå forhold med for eksempel Nokia eller Samsung.

– Hvis det ikke bedrer seg nå snart, vet jeg ikke om jeg vil være med Apple lengre – ….eller forresten joda sier Gabrielsen etter en kunstpause – de er så deilig og, åhh. Men Apple, PLEASE fei føttene under meg neste gang?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *