Mannen bak “rekkverket” død

Alltid ekstra trist når folk som har stått bak noe dør

Mannen bak rekkverket

Frank Henriksen som stod bak rekkverket sovnet etter lengre tids sykdom rolig inn søndag morgen. Henriksen ble bare 41 år gammel.

Stod bak rekkverk

Da Henriksen var 39 år gammel ble han fotografert bak et rekkverk.

Stod også bak en vegg og en bil

Etter hva NyeNyheter erfarer skal Henriksen ved flere anledninger også ha stått bak vegger, og ved minst én anledning bak en bil.

Henriksen etterlater seg kone og tre barn.

– Vi vil alltid huske vår far og ektemann, sier familien. Ikke nødvendigvis fordi han stod bak et rekkverk, vegger og en bil, eller juletreet eller kjøkkenbordet eller trær, men fordi han var vår far og ektemann.

One thought on “Mannen bak “rekkverket” død

  1. Det var triste nyheter. Flere bakmenn har nå gått bort den siste tiden. Mannen bak Neil Armstrong, Noel Footstrong gikk bort forleden dag etter flere års kamp mot bjørnehulebetennelse. Også bakkvinner blir forfulgt av døden, etter at kvinnen bak bakverket “Keiserens nye Kake” som var en enestående oppskrift av kakaobønner blandet inn i det som liknet på en normal bløtkake, men som var mer en tørrkake. Etter blandingsprosessen satte hun kaken i ovnen. Det var da gassledningen eksploderte. Hun døde forleden uke da gassregningen ankom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *