Vil ha kommunale “facebooklikere”

I forbindelse med #dignityday foreslår kronprinsparet at alle kommuner ansetter folk som kan trykke “like” på innbyggernes Facebookstatuser. – Det er en menneskerettighet å få “likes”, uttaler Slottet på Twitter.

En rapport fra ISS Rasisme viser at særlig lesbiske iranere med nedsatt funksjonsevne bosatt i Hyllestad(Sogn) får få eller ingen likes. Leder Tom Stokk sier til Nyenyheter at den viktigste kampen for menneskeverdet nå må føres i Facebookfeeden.

Kronprinsparet ber derfor politikerne om å ta grep. – En kommunal “liker” kan forandre folks liv, jeg husker selv hvor kjekt det var med 12070 “likes” på bildet mitt av den gule hatten, forteller en oppglødd Kronprinsesse Mette Marit til Nyenyheter. Hun har allerede snakket med Trond Giske som i en sms melder at de er begynt å arbeide med saken.

Regjeringen har nå bedt kommuner som er gode på sosiale medier og tekniske løsninger om å melde seg, men foreløpig er det kun Stavanger og Vågå som har meldt sin interesse.

20121018-235517.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *