Dramaet i Sams Mattevask: Forhandlinger i hele natt

Nyenyheter følger den svært spennende utviklingen i forhandlingene i enkeltmannsforetaket Sams Mattevask. For å være sikker på at kundene har mattene sine etter en eventuell konkurs, er ingen matter hentet i dag.

Nyenyheter har snakket med en representant for de ansatte, Sam Nilsen som er skeptisk til ledelsens redningspakke, blant annet skal lønningene ned og flere frynsegoder bort. – Jeg nekter å tjene det samme som en lege, sier han. Sam Nilsen som er styreleder i enkeltmannsforetaket er derimot mer positiv. – Vi må styrke oss i et krevende marked og er glade for de signaler eieren gir om støtte fremover. Styrelederen har nå også sagt seg villig til å redusere sin egen lønn, selv om konen stritter i mot. – Hun har tross alt et visst behov for shopping i New York før jul, medgir en sliten og merkbart presset styreleder.

Vi møter eier i selskapet, Sam Nilsen på puben Krohnoborgs i København. Han legger ikke skjul på at det er svært tøffe forhandlinger, og viser til blant annet høye fremtidige pensjonskostnader. Nå håper han at også kundene vil bidra til å redde selskapet. – Skal vi kunne beholde pensjonene, noen av frynsegodene og en akseptabel lønn må kundene være villige til å betale mer for våre tjenester enn hos andre, sier Nilsen før han bestiller en ny øl.

Oppdatering 21:05; Vararepresentant for de ansatte, Sam Nilsen skriver i en sms til Nyenyheter at han ikke kan kommentere saken.

Nyenyheter kommer med mer. Trykk F5 for å oppdatere saken.

20121119-210352.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *