Tesla-eier forbannet over at ingen snur seg etter ham lengre

Mener han likegodt kunne kjørt en forbanna Leaf

Trond Inge Velde (62) var en av de første i Norge som anskaffet seg den populære elbilen Tesla Model S. Han frydet seg over alle blikkene han fikk den første tiden. Nå anklager Velde Tesla for å ha solgt for mange.

Når jeg kjøper en bil til 600.000,- kroner forventer jeg at folk får vondt i magen av misunnelse når jeg kjører forbi dem sier Velde. Det skjedde jo i starten, men nå har Tesla solgt så mange av disse bilene at de florerer jo overalt for tiden.

Oppgitt over hvor vanlige Tesla er blitt

Det er klart man blir oppgitt over dette. Slik som det er blitt nå så kunne jeg likegodt kjørt en forbanna liten Leaf tordner det fra mannen.

Vi spør Velde om han ikke synes miljøbidraget veier litt opp på selvfølelsen? Velde ser overrasket på oss og lurer på hva miljø har med saken å gjøre?

Nei, jeg får se om jeg bare selger skiten igjen sukker Velde. Så får jeg i det minste litt kontanter for en reise til USA for å skaffe meg iPhone 6 før alle andre.

Likte du denne artikkelen? Abonner på siden