Tesla-eier forbannet over at ingen snur seg etter ham lengre

Mener han likegodt kunne kjørt en forbanna Leaf

Trond Inge Velde (62) var en av de første i Norge som anskaffet seg den populære elbilen Tesla Model S. Han frydet seg over alle blikkene han fikk den første tiden. Nå anklager Velde Tesla for å ha solgt for mange.

Når jeg kjøper en bil til 600.000,- kroner forventer jeg at folk får vondt i magen av misunnelse når jeg kjører forbi dem sier Velde. Det skjedde jo i starten, men nå har Tesla solgt så mange av disse bilene at de florerer jo overalt for tiden.

Oppgitt over hvor vanlige Tesla er blitt

Det er klart man blir oppgitt over dette. Slik som det er blitt nå så kunne jeg likegodt kjørt en forbanna liten Leaf tordner det fra mannen.

Vi spør Velde om han ikke synes miljøbidraget veier litt opp på selvfølelsen? Velde ser overrasket på oss og lurer på hva miljø har med saken å gjøre?

Nei, jeg får se om jeg bare selger skiten igjen sukker Velde. Så får jeg i det minste litt kontanter for en reise til USA for å skaffe meg iPhone 6 før alle andre.

199 thoughts on “Tesla-eier forbannet over at ingen snur seg etter ham lengre

 1. Bevare meg vel….. Har han det bra med seg selv eller? Eg kunne også tenkt meg en flott bil som ikke “alle” andre har. Men først og fremst fordi at det som regel innebærer at man får en bil med helt andre egenskaper enn det man vanligvis får om man kjøper en vanlig bil….
  Eg hadde IKKE kjøpt en bil kun fordi eg ville få andre til å få vondt i magen av misunnelse….

  Tror at han bør gå i seg selv og sjekke ut hvilke verdier som er viktig for han i livet hans. Om det fremdeles er at andre skal snu seg etter han fordi han kjører en unik bil, da må han oppsøke seriøs hjelp av psykolog.

  PS: Han må ikke glemme at det er BILEN folk ser på visst den er spesiell. Dei aller fleste DRITER i hvem som kjører den ;)

   1. Skal være ydmyk nok til å innrømme at eg var trett i trynet når eg leste den artikklen :) Og at eg ikke engang så hvor den var publisert.
    Likevel, det var min umiddelbare reaksjon, slik sett så står eg ved det eg har skrevet.

    PS: Utrolig nok så finnes det folk som tenker slik som liksom personen i artikklen sier han mener om Tesla og det at han MÅ ha en bil som alle snur seg etter. Men dei aller fleste som tenker slik inrømmer det ikke, i hvertfall ikke i Media

 2. Makan til r***hol, Kjøp deg en T-Ford så får du det som du vil.

 3. 600 000kr og han forventer at folk skal missunne ham? Kjør rundt i en Lamborghini i gatene i Norge heller så vil du få enormt med misunnelige blikk!

  1. Ikke fra meg….UANSETT :-)) Jeg er aldri misunnelig på noen for noe som helst. Kaster ikke bort et fnugg av energi eller tid på det og prøver å lære barna mine det samme. Selv om noen skulle hatt noe jeg ønsker meg så betyr det null. Dessuten har som regel alle noe man IKKE ønsker også….. Det er alltid en bakside av medaljer som glimrer. :-))

   1. Er de ikkje misunnelege på folk som kan skriva rett eller som skjønar satire heller?

   2. Kaster åpenbart ikke bort et fnugg av energi eller tid på å vurdere hva du leser heller ;)

  2. Er du ikkje misunneleg på folk som kan skriva rett eller som skjønar satire heller?

     1. Takk!

      Jeg forstår ikke hvordan en gammel Opel kan ha noe me dette å gjøre, Kjetil Nordås.

  1. Ikke hvis en er opptatt av å ha det beste. Folk gir riktig nok f%&# i alt! og ender ofte opp med Android- eller M$-dritt. Deg og dem om det;)

   1. Jeg har både ios og android utstyr. Jeg blir frustrert over hvor enkelt ios skal være. Det er så enkelt at man nesten ikke kan gjøre noe, er ingen valg. Er for gamle og andre som ikke kan så mye om hvordan de bruker smarttelefoner. Jeg liker ipaden min, men hadde ikke orket å ha iphone…

    1. I så fall er det vel heller for folk som vil bruke smarttelefonen sin? Alle statistikker viser jo at iOS blir brukt mest. Hva er det som er så viktig å “gjøre” da? ;)

     1. Android har tatt igjen iOS nå, så “alle statistikker” viser ikke det i det hele tatt. :)

     2. Da tror jeg du må sjekke de som viser hvilke OS som blir brukt i nettet, og bruksomfanget av hvert;) At Android har “tatt igjen” på andre områder er vel ikke unaturlig, når veien er “gått opp” av Apple, og enhetene blir gitt bort gratis eller blir produsert og priset etter leketøysstandard..? ;)

     3. At du ikke vet hva man kan gjøre med en telefon som har litt flere valgmuligheter enn å ringe bestemor og spille CandyCrush sier mer om kunnskapsnivået du sitter på i dette temaet? :p

     4. Der røpte du i alle fall ditt lave kunnskapsnivå. Mitt er du nok ikke kompetent til å uttale deg om;)

     5. liker du og suge opp til apple men i virkligheten der folk åpner øynene sine og ikke følger mainstream som deg selv og faktisk prøver ut nye ting for dem selv skjønner jo godt at andriod knuser apple i å være mye mye mer “user friendly”. Men jeg skjønner jo godt det er skummelt og prøve nye ting og ikke følge etter alle andre noen må jo gjøre det å. :)

     6. Du krever litt for mye tolkning til at jeg gidder å engasjere meg, men mener du virkelig at det er mainstream å følge Apple? ;)

     7. Å ha iPhone er snart definisjonen på mainstream. Hvor mange er det ikke som må ha iPhone fordi det er “in”?

      Blant alle de over gjennomsnittet it-/mobilinterreserte jeg kjenner er Alle fy-fy.

      Blant de fleste av de jeg kjenner som bryr seg mest om snapchat og Facebook og ikke sjønner mye er iPhone mest populært.

      Som en gammel dame sa til meg I dag: “jeg skal ikke ha smarttelefon nei. Det blir for avansert for meg. Jeg skal ha iPhone”

     8. Foruten at du har et språk som er vanskelig å tolke, har du åpenbart ikke skjønt bæra av hverken problemstillingen eller ordvekslingen… Lykke til med kløen. Det gir seg etter fyllte 18;)

     9. Mente å skrive: “er Apple fy-fy”

     10. iOS er på ingen måte bedre. De blir forbikjørt i ytelse, brukervennlighet, valgfrihet og tilgjengelighet.
      Allerede den gang iPhone 5 var på vei til butikkene var den utdatert på alle tekniske data av en telefon som hadde vært lenge: Samsung Galaxy S3 (Som også kostet mindre..)

      Byggekvaliteten er på lik linje med Apple, men de tar seg ikke grådig betalt for å være “top brand”.
      Lyst på utdatert elektronikk til overpris? Kjøp Apple.

     11. Driter tydeligvis i det du og han under verdsetter. Satser heller på en utprøvd og driftssikker smarttlf. og nyter godt av kontinuerlig oppfølging av produsenten. Har ikke behov for CandyCrush-ikoner eller annet dill på hjemskjermen…samme hvor personlig det måtte være..;)

     12. iphone er ikke driftsikker. kjenner flere som har hat synkroniseringsprobelmer , bøyde telefoner og mye mer

     13. Artig at du bruker driftsikker som et argument. Jeg var nemlig solgt på iphone. Var veldig fornøyd med den i sin tid. Men det var så jævla mye problemer med den, så etter å ha hatt den på service for 3. gang på under et år valgte jeg å prøve Android. Takk gud for det. Skal si jeg gikk glipp av mye på iOS platformen, i ettertid skjønner jeg faktisk ikke at jeg gadd å finne meg i alle restriksjonene til Apple.

     14. Det du heller sliter med er troverdigheten;) Det er bare haters som legger vekt på “restriksjonene”;)

     15. Hater eller ikke-hater. Endrer faktisk absolutt ingenting.
      Prøv igjen :)

     16. Nei, akkurat – det endrer absolutt ingenting. Du er av de som har bestemt seg, uansett;)

     17. Jeg er en av dem som har bestemt seg ETTER å ha prøvd begge platformene ja. En litt viktig detalj. Og med prøvd mener jeg ikke i noen uker eller måneder. År!
      Men ja, nå har jeg bestemt meg, og det er ingen vei tilbake til iOS nå. Med mindre Apple endrer seg radikalt så jeg får bruke produktene dem sånn JEG vil, og ikke abre sånn de bestemmer at jeg skal bruke dem ;)

     18. Troverdig;) Jobber du på den Nord-Koreanske ambassaden?

     19. At jeg har hatt en iphone i et år, eller at jeg ikke kommer til å gå tilbake til iphone?

      Ikke veldig vanskelig for meg å bevise da jeg har videoer på youtube der du kan se iphonen ligge på skrivebordet bak meg. Som du kanskje vet er videoene på youtube daterte ;)

      Skal jeg gi deg link, eller vil du moderere deg litt så fallhøyden blir litt mindre når du har driti deg loddrett ut? ;D

     20. Nei, videobevis holder ikke i dagens samfunn! Det kan du jo lære sammen med en annen trofast villeder i disse spalter;) Det hadde vært bedre med kunnskap – det er det eneste som kan gi deg litt kred.
      (Hadde jo unektelig vært morsomt å be deg linke videoene for å se hva du regner som “bevis”;)

     21. Enig.. Har hatt en iPhone, glad det var en gave og ikke jeg som sløste penger selv på det… Meeeeget fornøyd med Android telefon som jeg har nå, iOS når ikke Android til knærne i mine øyne… Og ja, Apple overpriser sine produkt til de grader… Har jobbet innen IT på en skole, der var det en Mac som det skulle byttes HDD på.. Husker ikke nøyaktig prisen de skulle ha, men jeg vet det var over 1000 kr.. Da den kom så tok vi av Apple merket, under der stod det Toshiba, en modell vi fant til 600 kr hos dataforhandler på nettet(som heller ikke var billigste forhandler)……………

      Hvis man bruker hodet så unngår man Apple og sparer penger, finnes bedre og billigere alternativ…. ;-)

     22. …Og delene og ideene til apple kommer fra Samsung. Just saying..

     23. No knowledge…just saying. That’s piss poor stupidity;)

     24. Herregud! Det er forskjell på statistikk og hva en Androidgnom måtte mene. Apple har blitt spådd nord og ned i 30 år… Blir det nok i de neste 30 også;)

     25. Ha ingen tiltro til hva statistikk forteller, før du nøye har tenkt over hva den ikke forteller.
      – William W. Watt

      Jeg kan bevise alt ved hjelp av statistikk, bortsett fra sannheten.
      – Georg Canning

      Man kan ha tiltro til en statistikk bare når man selv har forfalsket den.
      – Winston Churchill

      Med statistikk kan man bevise alt – også det motsatte.
      – James Callaghan

      Du har helt rett i at det er forskjell på statistikk ;)

      Har du glemt at Apple gikk nord og ned også? Før MS kom å redda dem mener jeg. Er tross alt ikke sååå lenge siden.

      Men mens vi er inne på å bli spådd nord og ned:
      Why Google Android is set to fail:
      http://www.pcadvisor.co.uk/news/mobile-phone/102983/analysis-why-google-android-is-set-to-fail/

      Has Android already failed?:
      http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2345788,00.asp

      Why Android won’t worry RIM and Apple:
      http://www.theregister.co.uk/2010/08/25/android_to_conquer_all_not/

      Begynner å bli lenge siden ejg har sett noen sånne artikler nå som Android er den desidert største mobile platformen ;)

     26. “Har du glemt at Apple gikk nord og ned også? Før MS kom å redda dem mener jeg. Er tross alt ikke sååå lenge siden.”
      Tror du skal sjekke litt nærmere;)

      Statistiske data er i alle fall mer å rette seg etter enn subjektive kommentatorer. Ellers så viser du jo i praksis at en kan bruke statistikk som en ønsker;)

      Selvsagt er Android den største plattformen. Har du nettopp blitt interessert i IT-bransjen, eller…?

     27. Aug. 6, 1997: Apple Rescued — by Microsoft
      Microsoft rescues one-time and future nemesis Apple with a $150 million investment that breathes new life into a struggling Silicon Alley icon.

      https://www.youtube.com/watch?v=WxOp5mBY9IY

      Sånn, da var det oppklart. Skal si du har skremmende lite til å støtte argumentene dine de siste 5 kommentarene. Kun tøyseprat og benektelser og personlige angrep.

      Sier derfor takk for meg. Usaklighetene dine viser vel egentlig bare at du har skjønt at du ikke har noe å stille opp med i denne diskusjonen :)

     28. Du fortsetter i samme villspor? Du har i alle fall neppe sett hele videoen – og langt ifra forstått innholdet… M$ oppfyllte kun en forpliktelse med sitt oppkjøp i Apple. Fikk hverken innflytelse eller noe annet…gudskjelov;) Nei, du har litt å lære, så det er forståelig at du trekker deg ut. Det gjorde M$ også;)

     29. Prøv å sette over en samtale, uten at det nummeret du skal sette over til ligger i kontaktlista. Umulig.

     30. Er det dette du synes er vanskelig?

      “Mens samtalen du skal sette over er aktiv, trykk på Hold eller På Vent (på iPhone 4 står det Facetime, men knappen fungerer som en vent-knapp). Finn den du skal sette over samtalen til i Kontaktlisten eller bruk tastaturet. Ring denne personen som vanlig. Når personen samtalen skal settes over til har svart, går du inn i kontaktlisten og setter over eller slår fire på tastaturet. Samtalen vil da avsluttes for deg, samtidig som innringeren settes over til personen du nettopp ringte opp.”

     31. Vi har Ventelo på jobben, der setter jeg over med en app…

   2. ikke opptatt av å ha det beste (da hadde han ikke valgt apple) men det NYESTE* : )

    1. Apple leverer nok “det beste” for folk flest. Er ikke alle som er opptatt av hvordan hjemskjermen ser ut vet du..?

     1. Med tanke på dine påstander om at “det beste” er for folk flest, som du mener er det folk flest vil anskaffe seg, siden de fleste har det, så kan jeg kun annta at du også stemte AP, siden det var de som hadde flest stemmer før, så da må de jo vite hva de gjør? :P

     2. tenke for seg selv er jo overrated da #mainstreamforlife

     3. Deg om det – ensporet tankegang tenker jeg.
      Poenget er vel heller en gjennomprøvd, gjennomutviklet og stabil UI der folk uten videre kan benytte seg av andres telefoner – uten å måtte lære alt på nytt. Likeens en analog overgang mellom nyanskaffede telefoner og oppgraderte OS.
      Android o.a. er for wannabees som må ha et visuelt uttrykk for å underbygge selvbildet – tror de;)

     4. Er rett og slett lei av alle kommentarene dine nå… (Du bør kanskje vite litt om et tema før du kommenterer) Android har langt mange flere valgmuligheter overalt på telefonen, apple har bare noen få valg som stort sett ikke gjør noen ting.

      Jeg kjøpte iPhone 5 når den var ny (største feilen jeg noen gang har gjort). Den var fint første uka, men etter det var den bare en kjedelig liten glassplate med et epleklistremerke bak. Jeg kunne ikke gjøre noe av det jeg ville med den. Jeg var begrenset til det Apple ville jeg skulle gjøre. Den driten kosta over 5000,- kroner og var alt annet en verdt pengene.

      Nå har jeg en LG Nexus 5 til halvparten av pengene og dobbelt så bra specs. Den er mye raskere, kjører programmer bedre og jeg har friheten til å gjøre det jeg vil på den. (Jeg kan til og med gjøre mer enn å ringe bestemor og ha et candycrush ikon på hjemskjermen)

     5. Synd at du er lei kommentarene mine. Det siste jeg ønsker er jo å gjøre Kristian R. G. lei..;) Eneste jeg kan love er at det blir flere av de så lenge spec-opphengte, custom-naive og selvopptatte Androider som han slenger ut inkompetente vurderinger av produkter han neppe har hatt mer nærkontakt med enn to minutter i butikken;)
      Flott at du kan gjøre mer enn å ringe bestemora di og å ha candycrushikon på skjermen. Hold deg til det;) Ur loss;)

     6. Her skriver faktisk Kristian at han hadde iPhonen sin i hvert fall over en uke. Man kan heller ikke være en “Android” som du skriver her. Du kan tydeligvis ikke lese eller tolke tekster, ikke rart du har iPhone.

     7. Greit han hadde den i over en uke, men han må jo prøve å bruke den – selv om det er litt for vanskelig i utgangspunktet;) Android er bedre tilrettelagt for kvisebefengte fjortiser som skal hevde seg i benchmark-diskusjoner;) iPhone er mer for oss som vil ha ting gjort;) Håper du greier å tolke teksten min;)

     8. My loss? Jeg hadde iPhone i over ett år, og iPad i to… Jeg er godt kjent med Apple sine produkter, men de er ikke noe for meg. De er alt for enkle, man kan ikke gjøre noe med de…

      På android baserte enheter har man mange flere muligheter, så det er ikke akkurat ett “loss”, men ett pluss

     9. Hvilke arbeidsoppgaver er det du ikke klarer å gjøre på en iPhone/iPad da..? ;)

   3. Spydde nettop litt i kjeften min når jeg leste alle disse kommentarene dine som blårunker liket av Steve Jobs med den ene hånden og kjøper overpriset maskinvare med den andre.

   4. jeg er opptatt av å ikke støtte opp rundt en pengemelkemaskin som apple, og deres konstante relansering av gamle produkter med en liten ny vri for å få en haug av tullinger der ute som synest at 0,1 megapixel mer på kamera er BARE SÅ VERDT DET, og punger ut 5-6000 hver gang apple slipper ut noe nytt søppel til idiotene i massen. Snakk om å sko seg på idioter. “ååh, jeg må ha det nyeste, det er så viktig” …hva bruk har du for det? Jeg har en mobil som er over 10 år gammal, har ikke kamera en gang, og den funker så forbanna utmerket til alt jeg trenger den til. Er jo bare å komme på EN enkel ny funksjon, ikke noe seriøst nyvinnende, ikke noe ny teknologi, ikke noe nytt egentlig, men bare å legge til litt på neste modell, så kan di ta betalt i dyre dommer av idiotene der ute som er så opptatt av å ha det “beste” og det “nyeste. De tilbakeholder faktisk også teknologi, slik at du kunne fått det på den telefonen du har nå… men de tjener veldig mye mer om de porsjonerer teknologien ut på flere mobil modeller, siden folk har penger langt opp i ræva, og IQ som ikke likner grisen.

    1. må si meg enig her. apple har til og med sagt at de revolusjonerer mobilindustrien med sin fingeravtrykksskanner når motorola var første på markedet med akkuratt dette for flere år siden.

     1. Var Motorola først ute på markedet med Apples fingersensor? Det tror jeg ikke noe på;) Da hadde det nok vært rettsak på gang nå;)

    1. Neida – iPhone suger ikke balle. Det er bare du som ikke har peiling. Du er sikkert misfornøyd og må la det gå ut over noe;) Kanskje er det du som burde oooo ooooo..?;)

     1. jeg har ganske mye mer peiling enn du noen gang kommer til å ha. se på benchmarks og sånn du, så ser du at iphone blir tatt igjen av alle andre ANDROID toppmodeller. apple henger etter, de har overprisa produkter fordi de vet folk som deg er dumme nok til å kjøpe det uansett.

     2. Har du noen gang hørt om benchmark-fordumming? Det er som regel helt andre ting som er avgjørende for iPhone-valg, selv om benchmark-resultatene ikke er noe å skamme seg over. DU kan jo bare tviholde på din “vrang”forestilling… Plastikk er plastikk uansett;)

   5. Android er da bevist bedre og mer stabilt enn Ios på alle måter snart så folk velger riktig da tydeligvis

    1. Der ser du – du har ikke peiling. Ikke engang på hvilke grupper som har valgt iPhone;) Du velger ut ifra benchmark-tester, og vi har jo sett hvor pålitelige de er i det siste;)

     1. Jeg har peiling mener du ja..
      Utifra seriøse tester og såklart PERSONLIG ERFARING.. Rart alle jeg kjenner som har hatt iPhone byttet til Android etter de prøvde litt da om jeg har så feil og lite peiling

     2. Du er tydeligvis så umoden at du ikke oppfatter det selv, men du bekrefter faktisk mer og mer de påstandene jeg framsatte tidligere;) Kvisebefengte fjortiser som ikke ser lenger enn nesetippen er det fåfengt å diskutere med, så jeg ønsker deg lykke til med læringskurven framover;)

     3. Ja, DU er tydligvis det desverre… Trangsynst og ekstremt blind for alt annet enn apple tydligvis.. Mister apple fanboy ;)
      Etter ca 15år med mobil erfaring tror jeg at du kan stappe den “jeg ikke har peiling” teorien din lang oppi en viss plass der sola ikke skinner ;)
      Er nokk endel år siden jeg var fjortiss eller tenåring generelt så tror nokk du skal se deg selv litt i speilet før du utaler deg om andre ;) Som sagt har jeg holdt på med mobil i ca 15år og iPhone er DESIDERT ikke den største revulosjonen på markedet og absolutt ikke de beste heller! Har de aldri vært og kommer aldri til å bli! Apple produkter er 70% motebrudukt og ikke noe annet! Og apple var IKKE først ute med MYE av det de hevder da det var mange funksjoner som eksisterte opptil 10år FØR iPhone og som fortsatt ikke eksisterer på iPhone den dag i dag… Er jo trossalt en grunn til flere og flere dropper sine kjedlige iPhoner til fordel for en Android mobil. Android er jo trossalt mer stabil, 10.000 ganger mer muligheter med og du kan sette det opp akkurat slik du vil uten å være låst til IOS sitt elendige grensesnitt!
      Og selv jeg som HATER Windows Phone hadde heller valgt Windows forran IOS på en mobil LETT!

      Kan btw legge til at jeg har både en iPod og en MacBook Air. iPhonen ble kastet på dynga da jeg prøvde Android da version 1.6 kom og iPoden er brukende fordi spilleren i bilen bruker den bare som en kilde som ligger i hanskerommet. Og MacBooken.. Vel.. Duger til sitt men Windows er mer muligheter med på pc så.. Konklusjon: Apple = Overpriset motevarer!

     4. IOS er som en liten app å¨regne opp i mot Android.. Mere er det ikke å si, og poengløst å krangle med folk som ikke vet bedre! Bare å gi opp :)

     5. Jeg har “holdt på med” mobiltlf siden 1987 (slår deg nok der), har “holdt på med” Apple/Mac siden 1991 – alt i yrkessammenheng. Du har ikke noe særlig å lære meg;)….OG du tar feil;) Men – høy på deg selv er du – det skal du ha;)

     6. Du mister.. På den tiden BURDE du ha lært noe…
      Og som du ser på kommentarene her og ellers på nettet så tar du desverre FEIL opp og ned i mente så du kan bare leve i den lille fantasi boblen din du ;) Sikkert fint der..

     7. Du tar nok FEIL der også;) Jeg finner stadig bekreftelser på at jeg har rett. At du trøsteleser kommentarer fra andre plastikkbrukere – og generelt leser internett som fanden leser bibelen – kan ikke jeg ta ansvaret for. Du lærer nok med tiden, kanskje;)
      PS – Det neste blir vel “sannhetsvideoer”, slik som en annen plastikkbruker presenterer her i fleng;)

     8. Du får leve i den fantasien du mens vi andre her lever i virkligheten ;) Typisk apple fanboys å skal motsi alt som er bevist og fremlagt fra flere seriøse kilder og bekreftet av flere og flere brukere som BYTTER UT IOS MOT ANDROID…!
      At du finner trøst i crapple produktet ditt er jo flott det men vi andre vil ha større muligheter og bedre mobiler ;)

      Men dette pisspreiket ditt giddeer jeg ikke mer.. Gå å spis ett epple ;)

     9. Ja, det kan nok virke som vi Apple-brukere lever i en fantasi når en sammeligner med Androidenes virkelighet;) Men slik er det;) Hvem som skal motsi alt og har “bevis” for alt kan derimot diskuteres. Du har ikke speil..? Hvor har du det ifra f. eks. at det er flere brukere som BYTTER UT IOS MOT ANDROID? Har ikke inntrykk av det akkurat;)
      Ellers har jeg jo skjønt at Androidene har behov for større mobiler og flere muligheter. Aldri fornøyde;)
      Jeg spiser et eple når som helst. Hvis du gjør det, må du passe på å ikke søle eplesaft i tastaturet. Da henger tastene;)

     10. Jeg velger ett OS utifra personlige erfaringer og tester gjerne flere omigjenn etterhvert som ting oppdateres. Men IOS er ett kjipt oppsett idag akkurat som da det kom. Bare at det så vesentlig bedre ut designmessig før. Ser enkelheten i OSet for personer som ikke trenger mer. Men det kan du sette opp på andre OS også. Spesielt Android.
      Så om du tror jeg lever i en “android verden” tar du feil.. Jeg velger det som er best tilpasset min bruk. Og den begrenser seg ikke til ca det samme en mobil gjorde FØR smartphones kom slik som iPhone gjør på endel områder..
      Og bytter ut IOS mot Android ja.. Leser ikke du da smartingen? USA har nettopp mistet rundt 7% IOS brukere mens Anrdoid har økt med rundt 6%.. Så nå var det vel 51,3% tror jeg av enhetene i USA som har Android. Og samme statistikk vises flere plasser. Bl.a her i norge. Men varierer etter hvor i ett land man bor også da noen MÅ ha apple moten..
      Klart vi har behov før bedre mobiler. Større enn rundt 5″ er vel en smaksak.. Men det er for stort etter min smak når man bikker 5-5,2″ alt etter design på tlf. Men bedre er da klart.. Det er jo utvikling og ting krever bedre mobiler.. Ikke ting som nesten henger igjenn i forrige århundre =P
      Søler aldri i tastaturet så ikke bekymre deg ;) Er ikke så amatør

     11. Du velger tydeligvis OS ut ifra “hva flest har” og gjør det til en motesak. Skjønner ikke hvorfor personlig innflytelse på homescreen skal være så banebrytende, heller ikke hvilke arbeidsoppgaver du får gjort på Android og ikke på iOS… Ellers kommer du med pubertalt vrøvl;)

     12. Som jeg allerede har sagt: JEG HAR HATT IOS!! MYE!!! OG BYTTET UT MOT ANDROID FOR IOS ER LÅST OG BEGRENSET SØPPEL!!!!! Og da jeg valgte Android hadde mer enn 90% av folk jeg kjenner iPhone og ellers noe “not so smart phones”.. Så hvordan forklarer du det? At jeg valgte det daværende MINST polulære OS’et?!?
      Hadde forøvrig Windows Phone blitt bra kunne jeg lett valgt det også.. Det samme gjelder IOS.. Men Windows Phone er for tidlig og IOS mangler forstatt så mye at jeg har gitt opp. Rekner med jeg blir like imponerende skuffet over iPhone 6 som de andre siden iPhone 3..

      Vist du tror det er hjemmeskjermen som er “banebrytende” i Android tar du nokk feil.. Den kan du forandre selv og alle mobilprodusentene lager sin egen version.. Så det var ikke saklig enngang.. Det er enkelt: Android gjør ALT IOS gjør men ikke omvendt! ;) Slik er det bare enten du vil eller ikke. Desverre så er dette testet og utpøvd av så mange nå at du kan ikke motsi meg engang uten at du vet du lyger så det renner. Missunnelse er ikke bra i så store mengder lille du ;)
      Men så har jo Android f.eks også hatt EKTE multitasking i evigheter nå menst IOS fortsatt ikke har hatt noe så “avansert” selv om det er sykt simpel funksjon som kom lenge før smartmobiler var påtenkt ;)
      Og Android får du sette opp slik du selv ønsker istedefor å ha en skjerm full av unyttige ikoner..
      Og det er jo fasinerende at Apple er blandt de ensete som hevder 3,5″-4″ er den perfekte skjermstørrelsen når færre og færre vil ha så små mobiler.
      Så må man jo lure på hvorfor har de så elendig batteri og skjerm? Knapt halvparten av batteriet til endel andre.. Jeg bruker jo min Android mobil vesentlig lengre enn alle jeg kjenner med iPhone.
      Tiltross for jeg har 5,2″ skjerm, ca dobbelt så stor skjermoppløsning og bruker endel nett osv.
      Og hvorfor skal de nedgradere ett allerede kjipt OS til å bli enda kjipere og kjedligere slik som de gjorde med IOS 7?
      Vi er trossalt i 2014.. Burde ikke apple følge med tiden snart? ;)
      Fasinerende hvor blind du er for virkligheten selv om du er motbevist av milliarder av personer..

     13. Som sagt; jeg tror du aldri har brukt iOS over tid – d.v.s. mer enn ti minutter. Du blir neppe imponert over noe annet enn Android uansett;)
      Hvordan liker du å kjøre 64-bit i Android da..?;)
      Du bruker mye multitasking? Film på 3×2 cm nede i hjørnet og avansert regneark på resten av skjermen?;)
      Generelt burde du kanskje lese deg opp, og unnlate å referere til iOS gjennom “alle jeg kjenner”? Verden er litt større enn “de jeg kjenner” skjønner du;) Hvem er forresten de milliardene av personer du refererer til? De som ikke har råd til mobiltelefon?;)
      Apple har ført an i utviklingen av den moderne mobiltelefonen – og kommer trolig til å fortsette med det. Vi får se hvordan det ligger an i 2015, så kan vi diskutere videre..;)

     14. Som sagt ett par ganger nå.. Jeg HAR brukt MYE IOS over tid flere ganger.. Og går gang på gang tilbake til Android fordi det fungerer MYE bedre, mer stabilt og SYKT mye mer muligheter!
      Og du må tydoligvis ha det inn med teskje at jeg er ikke “låst” til noe OS.. Velger helst det folk flest IKKE har, men vanskelig da andre OS som Firefox, Chrome, Tizen osv er fortsatt under utvikling og mangler mye funksjoner..
      Jeg bruker mye multitaskingen jeg.. Men så har jeg jo en smartphone for en grunn da å ikke til å spille angry birds etc på ;) Og om det er bare film og regneark du kan dra frem som eksempel tror jeg du burde ta en legesjekk…

      Og hva mener du med “ikke råd til en mobiltelefon”? Du prøver vel ikke å påstå at iPhone er dyrere enn f.eks HTC, Samsung toppmodell? For det er rent PISSPREIK! ;) Men derimot så har de hjernekapasitet til å senke prisen etterhvert.. Noe Apple ikke forstår er en genial taktikk for å kapre kunder..

      Og siden du ikke klarer å lese får jeg gjenta meg selv tydligere: OVERALT PÅ NETTET FINNER DU TALL OG KOMMENTARER SOM SIER AT FLERE OG FLERE VELGER ANDROID FORRAN IOS! Kan du å bruke google søk eller? Refererer dremed til de jeg kjenner, personlig erfaring over LANG tid, og generelt hva salgstallene og forbrukerene verden over sier.. Noe du ikke gjør tydligvis ;)
      Men jeg ser jo at i din verden er IOS det beste som finnes uansett om Apple gikk konkurs så hvorfor gidder jeg å diskutere med en blind apple fan?

      Glad jeg ikke er låst til ett merke og ett OS slik du er.. Åpen for å prøve nye ting og innse der er ting som kan være bedre. Men ISO er nok ikke samenlignbart med ett OS som ligger langt forran i utviklingen så. Om jeg hadde vært hardcore Apple fan måtte jeg fortsatt innsett det siden det er tilfelle..

      P.S: Lær deg å lese før du svarer så jeg slipper å gjenta meg selv 4-5 ganger på at jeg IKKE er låst til Android osv.. Jeg velger det som gir meg mest muligheter og er mest stabilt!
      IOS ser også designmessig ut som søppel sammenlignet med nesten alle andre mobil OS du klarer å oppdrive.. ;)
      Eller med andre ord: En barnetegning av en 1åring på papir Vs. Solnedgang på en 4K AMOLED skjerm for å gi deg ett sammenlignbart bilde.

      Gå ett annet sted å dele eple-fantasiverden din nå lille du =)

     15. Det er jo helt tydelig for alle, at er det noe du er, så er det låst! Du er jo ikke engang i stand til å se fordelene med iOS i forhold til andre. Noe av det store med Apple, er jo den unike evnen til å velge bort. Du skjønner det selvsagt ikke, men det er ikke nøvendigvis framskritt å peise gadgetene fulle av alt en kommer på i en brainstorm;) Klarer en å holde OS-et i “balanse” sammen med en suveren UI, da har en en vinner! Det har Apple hatt siden 2007, og det ser underlig nok ut til å ikke dabbe av. Tvert imot;)
      Du bruker altså Google som vitne på at Android “seirer på alle fronter”? Lykke til;)
      Du kan jo glede deg over at Apple vurderer multitasking på iPad… Merk deg at de vurderer… De smokker ikke inn noe uten videre – “fordi de kan det”;)
      Og igjen – hvilke arbeidsoppgaver klarer du å løse på Android og ikke på iOS?

     16. For alle i hodet ditt da eller?
      Fordeler med IOS? Nå har jeg da prøvd IOS vs Android opp og ned i mente og ser tydlig at DU ikke har prøvd Android..
      Android er ikke peisfult av gadgets etc.. Det er Mobil produsentene som legger til.. Vitner jo litt om din uvitenhet..
      IOS har balanse slik som de fleste OS.. Ikke noe spesielt.
      UI er som selv flere “Apple hardcore fans” sier ganske stygt etter update.. Og ifølge alle statistikker så dabber iPhone bruken av fordi flere velger Android og Windows Phone etc.. Sjekk fakta ;)
      Hmm.. Du mener at Google søkemotoren lager fantasi historier om du søker på noe da eller? ;) For det er isåfall en hysterisk morsom påstand!!!
      Gleder meg når Apple lar meg gjøre det jeg vil på mobil og pad.. ;)
      Og igjenn: Android kan ALT iOS kan, men ikke omvendt.. Det er mer enn nokk sagt ;)
      Men du får som sagt kose deg i fantasiverden mens noen av oss faktisk prøver ut produkter og lever i virklige verden og ikke er totalt blind, naiv og firkantet…
      Adjø ;)

     17. Du er i alle fall heller ikke flink til å ro;) Men ok – fortell meg nå hvordan du klarer å kjøre 64-bit på en Androidtelefon. DET er jeg veldig spent på;) Android kan jo ALT iOS kan;)

     18. Hva skal du med 64 bit på en mobil? Du er vel klar over at en 64 bit pr dagsdato er mye tregere en alle 32 bit androids? Iphone burde ikke kostet mer en 1500,- (om man tar hensyn til det man får ut av den)!
      Selv så sverger jeg til SONY Xperia mobiler, de er og vil fortsette å være det beste du kan få for pengene.

     19. Du mener; hva skal en med topp specs på en telefon? Ikke det..? ;)
      Og nei, jeg betaler gladelig 6’+ for en iPhone så lenge Apple gir meg valuta for pengene. Tror de driter i hva du synes;)
      Du fortsetter alså å tilbe den o’store guden SONY som vil fortsette å være det beste til evig tid!!! Lykke til;) De har sikkert en barne-IT-avis et sted på nettet – hold deg til det;)

     20. Du har barnehagen friskt i minne forstår jeg;)

 4. Dakar liten… Vel, får håpe at&t fungerer i Norge da :-)

 5. Seriøst? Skjønner dere ikke at dette er satirisk? Folk er seriøst teite for tiden…

  1. Det er kanskje satirisk ment i denne artikkelen, men det er faktisk hysterisk morsomt fordi mye av det også er sant!

   Jeg kjører fra Teslaer med BMWen min (ikke for å skryte, ja jeg kan være rasshøl til tider) de som liksom skal være de Classy-Gentlemens med Teslaene sine de prøver heller da å legge seg på hjul og holde følget, mislykket selvsagt for dem men akkurat fordi at de tåler ikke at noen kan ha bedre! Eller i dette tilfelle, sprekere;)

    1. Av en Tesla og en BMW M5 hadde jeg uansett tatt BMW’en any day! Skal du ha skikkelig kjøremaskin så velger man ikke en elbil uansett…. Joda, den akser raskere kanskje, men resten av pakka mangler.
     Det er nå min mening da….

     1. Wrong. The weight in the Tesla is much better balanced since its placed so low, in the floor, and this improves the handling a lot.
      In the M5 the weight is distributed much higher up, which makes it worse in the corners as well.

     2. No, i’m not wrong. As i wrote… It’s my opinion… I still would have choosed the BMW…

     3. In your opinion the world is flat – OK.

     4. Of course not… I just prefer real engines instead of a big battery on four wheels. A car is more than acceleration. I like the full package with sound, power and the smell of gas (benzin) when I fuel my car!
      And as I told you… That’s my opinion…
      I never said it was the only allowed opinion….

     5. I’m with you – I like (some) real engines too, but I can also appreciate other technologies.

    2. einaste grunnen te at teslaen vant va fordi M5’en hadde hjulspinn på starten, M5’en tok innpå på slutten, og kanskje Alexander har en M6 :P

     1. Men han sa jo at teslaen vant 2/3 så… Du har nok rett i at den vinner i lengden, men Teslaen akselererer nok raskere…

    3. Den har jo fullt moment med en gang! Derfor den drar fra ;) Men fra 100-200 not so sure! :P

    4. Det kan ikke vere så viktig, dette viser bare hvem som har raskest akselerasjon fra null, ikke fra 80 som gjelder på norske veier……. Dessuten var BMWen raskest mot slutten….

    5. Hehe, de aller fleste biler kjører fra Tesla, Er ikke så mye fart i “mixmastern” når nåla passerer 200 kmt….

   1. Kjørte fra folk i min BMW også.. Så sprakk toppen

   2. Hehe ser for meg du kommer i din 316i bånn gass forbi han på motorveien: JAAA eg tog an. Og han ligger og cruiser i 110 og lure på ka han fyren i bmwen drive og hoppe så for inni bilen sin

    1. Nei nå høres du jo bare dum ut, jeg har jo aldri sagt at jeg har en 316i, det er det jo du som sier. Jeg har nok mer penger i banken enn som så ;)

 6. Fantastisk at Dere ikke skjønner sarkasmen her…ta Dere en kikk på de andre sakene på denne websiden, så går det kanskje opp et lys for Dere

   1. Har man litt oppe i toppen, så burde man skjønne at dette ikke er en ”ekte” artikkel. ;P

 7. Haha, genialt :-) Helt utrolig at folk ikke skjønner sarkasmen

 8. Forstår han meget godt, for det samme skjedde med meg da jeg kjøpte en av de første KIA bilene her til lands. Alle snudde seg, pekte på meg og lo. Nå er det ingen som gjør det lengre fordi nå er det så mange KIA’er som ruller på veien. :(

 9. Satireside folkens!

  S-A-T-I-R-E

  Bare bullshit. Morsom bullshit, men bullshit

 10. For en treskalle,tror tiden for at damene løper etter den mannen er gått for lenge siden ,trenger han oppmerksomhet får han melde seg heller på møteplassen.Han får male den rosa med grønne elefanter på så kankje folk snur seg igjen.

 11. Det beste er jo kommentarene som kommer etter at 5-6 stykker fortvilet forsøker å forklare at dette er en bra spøk! Og de klarte ikke å lese headingen på siden heller..og en rask titt på de andre nyhetene på denne siden burde snart fått det til å ringe litt i hjernecella..Også sier det jo mye om hvor mye de leser av allerede postede innlegg!

  Fantastisk..!

 12. haha,ble ikke den noe lenger likevel ? :P sku heller tørka meg i ræva med de 600 000.- enn å ha samme bilmerke som han der :P

 13. Skjønner godt at han blir frustrert når han i tillegg har kjøpt seg en skikkelig kjerring bil.
  Så lite mannebil som en tesla eller i det hele tatt elbil skal man leite lenge etter altså!!!

 14. Hahahahahahahahahahahahahahahaha!!! Om han så inderlig ønsker seg oppmerksomhet, så kan han kjøpe seg en styla beach boogie! Er det jaggu ikke så mange som har!

 15. he he. Eneste måten han kan få litt oppmerksomhet igjen,er om bilen brenner opp.

 16. kjør en god gammel amerikaner som er strøken så skal du se hoder som snur seg!

 17. hahahahaha. Dette er vel bare kødd, men med et godt poeng. Det er alt for mange Teslaer ute og går

 18. Er det mulig for en 62 åring å bli sur fordi folk har hermet etter ham? Trodde det var sånn i barnehagen ;-)

 19. Småmorsomt skrevet, litt trendsettende med “månetupe”, fleeceskjorte og vest. Den kommer han ihvertfall til å ha for seg selv :-)

 20. Dette er nok litt sarkastisk med ett snev av sannhet. Før synes jeg tesla var en kul bil… Nå et det bare en ny folkevogn. ..

 21. Stakkars fyr. Han kan virkelig ikke ha det godt med seg selv :/ tydeligvis ganske lite mann, men en stor drittsekk da hvertfall :)

 22. en del av nettlogoen er påfølgende: ikke tro på alt du leser på internett, quoted by abraham lincoln…. fy satan folk er bra tette i nøtta

 23. Det at dette ikke oppfattes som sarkasme sier mye mer om alt det syke som det blir skrevet om enn akkurat denne artikkelen.

  Ingenting overrasker lenger når det kommer til idioti.

 24. Unnskyld meg men for en idiot! en som må ha det beste og siste. ka faen foventet han?

 25. jævla mongo! jeg har en dame alle snudde seg etter, men nå er det så jævla mange av dem så nå snur ikke gutta seg mer bu hu syn på meg!

 26. Tesla = iphone på veien.
  Alle er dønn like, kun én modell (bortsett fra roadsteren da).

 27. Denne artikkelen, og denne diskusjonen er for det meste latterleg. Det same er regelverket som gjer at slike statussymbol får køyre avgiftsfritt over alt, på ferjer og i bomstasjonar og kollektivfelt. Slikt skaper politikarforakt.

 28. Fra min egen mening.
  Jeg forstår at folk ikke snur seg, dem hører jo ikke Tesla gå fram over engang.
  Jeg har da aldri likt Tesla da jeg mener at dem er utrolig stygge i formene, og det er faktikst sant. bruke 600.000 Kr på noe man ikke er fornøyd med? selg den. kjøp en gammel amerikaner eller en japsebil og vær fornøyd.

 29. Jeg har Volvo Amason 123 GT 1967 mod og den snur folk seg fortsatt etter ,sikkert kjøpt deg feil bil Mr :-)

 30. Morsomt då :P Men ska isje se langt fra at denne satiren e skreve basert på noge en Tesla eier faktisk har sagt ;)

 31. Hvordan kan man forvente å bli sett på når man kjører batteribil, de har ikke en gang klart å finne et nytt navn for pedalen man trykker på så den går fremover. Tesla brukes av flere som Taxi i oslo. Dette er blitt en Harry bil å eie. Samme som mercedes E klasse. kjører du noe av dette kan du like så godt ta bussen. Bruker jo sammefeltet på veien allikevel

 32. Han får ta seg jobb som værmelder eller nyhetsoppleser på tv, siden han er så fryktelig glad i oppmerksomhet :D

 33. Nå er vel dessverre ikke 600 000 spesielt dyrt for en bil i Norge :-( Men denne Asker Passaten ville jo kostet det doble uten “JensStoltenbergsdårlige miljøsamvittighetsavgiftsfritak” Ikke er det vel prisen som avgjør kriteriet for om man kjører forbi eller ei heller. Men morsomt innlegg/påfunn i en opphetet EL bildebatt:-)))

 34. Koster ikke alle biler rundt 600 000,- når man skal ha de med litt utstyr!
  Han får bygge sin egen bil eller ta en ny bil å lakkere den i signal farge og med skriften “se på meg da”

 35. Har kjørt Fiat i en menneskealder snart men alle titter etter meg når jeg kjører forbi dem ;)

 36. Bil t 600.000 e vel itj nå å snu sæ ætter..?! My rare folk som bli intervjua gitt… :)

 37. Litt mus på deg hadde vell kanskje ikke vært det dummeste eller? For det der er det dummeste jeg har lest på lenge ass. Kødd eller ikke fyfaen og provosert jeg ble når jeg leste den artikkelen. ..!

 38. hvis målet med å kjøpe en bil er å gjøre andre missunnelig og snu seg etter bilen, hvorfor i alle dager kjøpe en tesla???? finnes jo en haug med biler som vekker masse oppsikt

 39. Er vel ikke så seriøst dette håper jeg?
  Men det har da aldri vært noe bil å snu seg etter vel!? Tesla har jo alltid vært en kopi av andre biler bare i EL versjon. Fantes da MYE finere biler på markedet da Tesla skvipet kom..
  For 600.000kr hadde jeg nokk funnet en nye bedre bil og ikke minst med forbrenningsmotor.. Og såklart manuell gir. Folk kan jo ikkje å kjøre skikkelig bil lengre engang.
  Og hvorfor vil noen reise til USA for å kjøpe en dritt mobil man heller kan bestille over nett? Han fyren der burde nokk ta å lande på jorda og innse at verken Tesla eller iPhone er status

 40. For en tåpelig diskusjon! Man kjøper vel ikke bil for å bli lagt merke til? Eller kanskje man nettopp gjør det, er det dette som kalles “peniskomplekset”? Velger man elektrisk, er det vel en grunn til det, idealisme eller ikke.

 41. Dere ser vel at han ikke er normal i hodet sitt? Han kjøper ting for å få det før andre, og forventer at nesten ingen andre får kjøpt sånn. Også mener han at en Tesla til 600 000 kr er mye? Han har nok ikke sportsmodellen. Skal han ha ting før alle andre, og være alene om det så må han nok ut med flere millioner for å få en spesiallaget bil. eller flere ti tusener for en spesiallaget mobil. Han har nok ikke så mange hjerneceller igjen ser man.

 42. Mye morro,begynte som bil diskusjon og gikk over til data og Tlf lengere ned!

 43. LOL ! ein skikkelig skøyer. vi trenger flere som han der )

 44. Ja, selg den jævla Teslaen, bare jippo allikevel…. Kjøp deg heller et annet statussymbol som Cadillac Escalade bensin, en Viper eller en skikkelig 4-dørs familiebil som vi andre fattigfolk i det minste hører når du kommer kjørende…. Maserati Quattroporte. Det er jo for gæernt at folk ikke glaner på deg lenger! I en Buddy blir man fortsatt pekt på når man kjører har jeg sett, i tillegg rister folk på huet også…

 45. .. men “by the way” – hvorfor kjører alle Tesla eiere så sakte – sitter de og ser på rest-tiden ift batteriet / kjørelengde før neste ladning? (jeg kjørte tur/retur Oslo her ei helg, det er ca. 1200km. Tesla-tettheten økte jo nærmere jeg kom hovedstaden, men som nevnt ingen Tesla’er hadde det travelt.)

  1. Tipper de lar autopiloten fikse trafikken, og dermed kjører de ikke spesielt aggresivt.

 46. Trond Inge …. vi kan bytte i flyet for da ser alle deg :-)
  Har flydd i 9 år nå, og man blir aldri for gammel til å fly :-)

 47. Min bmw drar i fra alle teslaer i fra 0 til 100 og fra 100 til 200 o.s
  v. Eg har en bmw i8…

 48. Tesla er en jævla møkka bil uansett når den er tom for strøm så går den ikke noe bra. Nei BMW I8 det er bil den kjører i fra tesla så det suser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *